Гроші не пахнуть - правда ж, пане Шкіряк?

04 березня 2012, 08:56
Власник сторінки
0
614

Спростування недостовірної інформації, поширеної лідером ГО «Новий Київ» п. Зоряном Шкіряком в інтерв’ю для Ценззор.НЕТ .

     Коли суспільство забуває про політика – в нього починається істерія, пов’язана з тим, що дуже хочеться й надалі жити красиво, але нема більше  за що.

             Читаючи інтерв’ю пана Шкіряка, мене розсмішила  серйозність,  з якою він обливає брудом опозиційних активістів. Мабуть, вважаючи свою персону «найбільш опозиційною»,  пан Шкіряк,  із завзятістю гідною титана, декілька місяців тому активно почав вправлявся в пері «політичної критики» на особі В. Кличка.  Згодом, в погоні за «дешевим піаром», регулярно чергував в Печерському суді по справі Тимошенко, встигаючи заявляти, що серед десятків представників від БЮТ та НУНС, корі відвідують засідання, саме проти нього єдиного влада готує провокацію з подальшим арештом. Клоунаду продовжили колоритні заяви Шкіряка про підкидання йому спецслужбами наркотиків, зброї, або чого подібного, що мало б остаточно «закрити йому рота». Мабуть, пан З. Шкіряк розраховує, що стратегія постійного перебування  на очах Ю.Тимошенко  забезпечить йому крісло мера Києва від «Батьківщини»?

             Інфляція довіри до «великого опозиціонера» його не зупинила, от і вирішив Шкіряк  «пройтись аналітичною критикою» по лідерах ВГО «ВПЕРЕД», бо, бачте, Королевська Н.Ю. – «псевдо опозиційний політик, і , швидше, черговий проект Банкової».

            Нагадаю, під час Податкового майдану підприємців пан Шкіряк активно приймав участь хіба що у попиванні кави в «Глобусі», а заяви щодо виключення йому мікрофонів  - чергова байка з розряду його фантазій. Якщо переглянути  усі відео та фото звіти журналістів  по  акціях, котрі відбувалися в часі від Податкового майдану до всеукраїнської акції «Вперед», то бліду критику пана Шкіряка в бік діючого президенка було чути з десяток разів, ніхто йому тоді «мікрофана не виключав». Однак після того, як  19.05.2011р. рішенням активістів «ВПЕРЕД»  пана Шкіряка та його ГО «Новий Київ» відсторонили від участі в акції, в бік її лідерів посипались гострі провокації.

           Основною причиною цього рішення стала «підстава» пана Шкіряка під час проведення Всеукраїнської акції «Вперед». Із заявлених ним 500 учасників, участь в акції взяло  50 – 70 студентів та школярів, вік яких не перевищував 14-16 років і це були єдині проплачені люди, із заяв яких в ЗМІ пройшла інформація про підкуп учасників акції загалом.

          Природньо, що  таке рішення активістів «Вперед» викликало у Шкіряка хвилю обурення, він і досі вгамуватись не може, бо вважає себе «правильним опозиціонером», а всіх решта «проектами Банкової».  Однак, не йому назначати хто є сьогодні опозицією, а хто – ні. Це вирішить народ і лише він один, а заяви Шкіряка для мене особисто – брутальна брехня, дешевий піар нікому невідомого політика, який вирішив таким чином заробити собі трохи грошей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.