«Ні - Московській чумі!»

07 березня 2012, 07:31
Власник сторінки
0
525

акція протесту проти свавілля Московського патріархату

                Сьогодні, 07.03.2012р.  об 13. 00 год. під стінами Києво – Печерської Лаври за адресою вул. Лаврська, 21 відбудеться акція протесту представників  ВК «Наступ» проти свавілля Московського  патріархату.

                   Ми вимагаємо захистити українську православну церкву, її святині та митрополита Володимира від їх агресивного захоплення духівниками Московського патріархату.

               Сьогодні, ми повинні  зупинити  наступаючу проросійську імперію зла,  не дозволити  патріарху Кирилу  здійснювати план російських спецслужб по захопленні влади в Україні під назвою «Русский мир», тому ми стверджуємо, що в разі спроби його відсторонення від управління церквою, тисячі українців зроблять все, щоб не допустити церковного перевороту, ініційованого московськими попами.  Сьогодні ми  символічно замуруємо вхід у Лавру, говорячи там самим   «Стоп Кирилу! Стоп ФСБ! Стоп Агафангелу!». Українська Православна церква повинна бути незалежною. Ми закликаємо громадян приєднатись до акції протесту та назавжди дати відсіч Московській чумі!

 

 

Координатор акції

Р. Секела

Тел.: 067 314 44 05.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.