Весняний майдан почнеться з підприємців, чорнобильців та афганців.

16 березня 2012, 09:30
Власник сторінки
0
565

Ми народ - єдине джерело влади в країні!

                 14 березня – чорний день в історії українського підприємництва. В режимі реального часу народні депутати від Партії Регіонів та «великі» опозиціонери від «БЮТ-Батьківщина» похоронили останні надії підприємців на покращення умов їхньої праці. Після місяців роботи  так званої «апазиции», після сотень - тисяч заяв «про підтримку малого та середнього бізнесу», після «кілометрової» критики влади, уряду, президента, міністрів, «ВОНИ» тупо продемонстрували свою гнилу суть, проваливши голосування за закони простих смертних. Де ж нам до них? Вони зайняті, забігані, занепокоєні рейтингами, списками, адже скоро вибори, треба будь – що залишитись «біля корита».

                    Вдосталь напасшись на ниві влучного піару, «кнопкодави» кинули підприємців, цинічно обдурили чорнобильців, афганців, пенсіонерів, бо теми вже не актуальні. Рейтинги підросли -  от і забули вже «захисники народу» обличчя людей, які стояли на майдані, відстоюючи елементарне право на життя та власний кусочок хліба, забули й щедро роздані обіцянки «допомогти» та «посприяти», плювали «ВОНИ» на соціальні «подачки» для народу, його напрацювання  та «Народні реформи». Не змогли «великі і могучі» проголосували всього лишень за три законопроекти, які сьогодні, як повітря, потрібні людям справи. Ці документи писали ми  – виробники, продавці, обговорювали їх всією країною, а результату – нуль!

              Ми мовчимо, а вони вже й  піаритись почали по-новому: модно для них тепер поливати смердючим брудом чорнобильців, афганців, пенсіонерів, медиків, студентів, вчителів, всіх тих, у кого ще не всі копійки витягнули з кишені.  Їх не хвилює як «існують», бо вже точно не живуть, ці люди. Депутатам начхати на проблеми низів, вони не чують та не бачать нас та наші родини, ми вже не болюче питання: притихли – от і добре.

Але насправді це не так!

 «Ми» це ми – нове покоління людей  України, ми не партійна піхота, а «Вони» - це старий непотріб, якого треба позбутись, щоб вижити. Вони звикли чути лише одне слабодухе «Геть владу !» і, як живучий вірус, адаптувались до нього, сміючись з нашої немічності.

            Але сьогодні нам треба згуртуватись, незважаючи на зневіру, погрози, шантаж, провокації та залякування. Ми маємо вижити, перебороти купку нікчем, корті думають, що зловили Бога за бороду та керують світом. Нам треба знайти в собі мужність вийти на вулиці та площі, щоб висловити протест нищівному, антинародному курсу, яким веде країну і влада, і опозиція. Вони нам не потрібні! Ми самі собі господарі та краще знаємо, що для нас добре, а що – заважає жити! Українець – господар із діда – прадіда, не забуваймо про це. Не треба нам чіпляти ярмо, вирішувати за нас, переконувати, що має бути саме так! Нам не потрібні політики, депутати, президенти, які хронічно «зомбують»  нас, переконуючи, що український народ - ніхто, які руйнують  всю Україну!

                Повстаньмо духом, щоб розігнати цю шваль, для якої вибори – лише зміна політичних еліт. Я звертаюсь до всіх: підприємців,  медиків і вчителів, чорнобильців та афганців, студентів та пенсіонерів, до всіх, кому вже остогидли „фейси”, які роками паразитують на народних бідах. Сьогодні нам необхідно об’єднатись та створити нову народну силу, яка зруйнує імперію родинного бізнесу, під назвою українська влада. Нам необхідно гуртуватись  по всій країні, створювати свої федерації та об’єднання,  виступити єдиною громадою в бою з антинародною чумою та,  врешті, прийти на майдан 26 квітня, в день аварії на Чорнобильській АЕС! Пліч-о-пліч стояти до останнього – до остаточної перемоги, нас ніхто не залякає, ми змусимо цю банду віддати нам чесно зароблене, або піти назавжди. Іншого результату не буде! Нам не потрібні політичні гасла, ми народ – єдина влада, за нами правда, честь та слава  України!

Голова ВК «НАСТУП» Руслан Секела.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.