Рейдерське захоплення Лукянівського ринку

16 березня 2012, 19:25
Власник сторінки
0
1056

В киян хочуть забрати Лукянівський ринок.


               Сьогодні, 16 березня представникам оргкомітету підприємців столичного ринку Лукянівський  разом з активістами ВК «Наступ» вдалося відбити чергову спробу рейдерського захоплення.

               Як повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела «Від сьогодні на ринку діятиме вахта. Наші 20 акивістів разом з підприємцями будуть цілодобово його охороняти від рейдерів. Ми не дозволимо  прислужникам депутата Київради Ліщенка захопити ринок та знищити робочі місця понад п’ятиста підприємців, для яких це єдиний спосіб заробити та прогодувати свої родини. Окрім того, в часи кризи Лукянівський ринок залишається чи не єдиним місцем, де кияни можуть придбати дешеву продукцію та товари. Ми не дозволимо звести тут новий торгово-розважальний центр, витуривши та вулицю підприємців, та забрати у них право вільно торгувати на ринку.

                Нагадаємо,  депутат Київради Ліщенко звернувся до керівництва ринку з вимогою добровільно віддати половину акцій. Після відмови ринок  тричі рейдерським способом хотіли захопити. Подібні захоплення ринків відбулися в Одесі та Луцьку. Одеські підприємці домоглися переведення декотрих ринків у комунальну власність міста та відстояли своє право вільно провадити свій бізнес.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.