Не компетентність місцевого самоврядування Деснянської державної адміністрації.

22 березня 2012, 14:16
Власник сторінки
Юрист, Громадський діяч
0
547
Не компетентність місцевого самоврядування Деснянської державної адміністрації.

Чи готовий Київ до ЄВРО-2012?

Сьогодні я написав заяву в Київську держ.адміністрацію з проханням відреагувати і застосувати певні заходи щодо невиконання своїх обов’язків головою Деснянського району.

Підставою для цього стало те, що один із підземних переходів Троєщини, який розташований на Маяковського 17,знаходиться в надзвичайно аварійному стані понад місяць. Громадяни перед тим, як перейти через нього, починають хреститись аби не дай Боже не провалитись під землю. Мало того Комунальне підприємство «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них» навіть не може забезпечити  нормальну огорожу цього переходу. Замість  спеціальних огорожувальних засобів  працівники КП «ШЕУ» поставили на розламані сходи картонову коробку. Це саме стосується і найболючішої проблеми нашої країни - це дороги.  Провулочні дороги, якщо можна їх так назвати, мають безліч катастрофічно великих ям. Такі дороги я б назвав «смугою перешкод». Я біля 15 років проживаю в цьому чудовому районі і за весь час не пам’ятаю ні єдиного разу, щоб районна адміністрація намагалась  відремонтувати дороги хоча б в деяких місцях. Очевидно, що Голова районної адміністрації має більш серйозні проблеми і завдання, які є приорітетнішими ніж стан  благоустрою місцевості і здоров’я громадян. Адже невиконання таких рішень як ремонт підземних переходів, доріг, розчищення снігу та льодових утворень на тротуарах, реконструкцій ліфтів у будинках, від яких не знаєш чого очікувати, тощо завдає жителям багато незручностей, а більше того може привести до отримання як моральних, так і тілесних пошкоджень.

Підсумовуючи, закликаю всіх громадян України не допускати такого нехтування своїми обов'язками  з боку влади і відреаговувати  на будь-які проблеми вашої місцевості. Пам’ятайте, що ви маєте права і ви повинні їх захищати!

Громадяни України мають  право жити в кращих умовах своєї Вітчизни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.