"Мракобесы" імені Колісниченка.

24 березня 2012, 10:06
Власник сторінки
0
554

З серії "Маразми політиків"

«Мракобесы» з Бандерштадту Вадику мішають спати,

  Не засне Вадим ніяк, пише в блог про бандерят,

  Бо вони, такі - сякі,  захищають мову,

  а у  Вадика – понос, словесний причому,

 

  невтямки йому ніяк, про що пише бандеряк,

  і тому вкраїнська мова йому зовсім незнайома,

  а у нас, в Галичині, люди зовсім не дурні,

  на таких дебілів от, вже давно «забив» народ!

 

 

Шановний пане Колісниченко!

 

По-перше, коли вже кричите  «ВСЕ ОНИ – ГРАЖДАНЕ УКРАИНЫ, и обладают РАВНЫМИ конституционными правами», то робіть це не так голосно, бо ще досі чути Ваш вереск на Шустер - LIVE, коли ви ГРОМАДЯНКУ УКРАЇНИ Сашу Шевченко привселюдно назвали проституткою, яка, до-речі, має рівні з Вами права за Конституцією.

По-друге, Ваша  істерика типу «в зловещих отблесках факельных шествий проводились массовые кампании по "очищению национального языка и культуры" претендує на театральні підмостки, а не на статтю в блог. Пояснюю: контроль мови в громадському транспорті означає не будемо більше слухати шансонний «Гоп-стоп мусорок, нє шей мнє срок». Чи Ви гадаєте, що Шансон найкраще відображає колорит та багатство української пісні, зокрема для іноземців, котрі приїдуть до Львова на футбол?

По-третє, сьогодні ніхто нікому не забороняє розмовляти російською мовою - Ви ж нею говорите. Знати українську мову означає виявляти повагу до країни, в якій ВИ, пане Колісниченко, проживаєте, а це не Гондурас, це – УКРАЇНА. І Ви, будучи депутатом УКРАЇНИ, могли б хоч зрідка поважати свою державу. 

Тому «мракобесы» швидше у Вас в голові, а не у Львові. Перш ніж перекручувати факти та писати всякі дурниці, давайте посилання на оригінал, або взагалі нічого не пишіть, бо читати маразми типу « РАЗВИТИЕ РЕГИОНОВ…  (і тут же) …  СИЛЬНОЙ УКРАИНЫ»  мітить швидше  на шизу ВАШОЇ психіки, а не на мудрі слова депутата України.

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.