Лук'янівку штурмували о п'ятій ранку.

26 березня 2012, 10:17
Власник сторінки
0
535

Черговий рейдерський захват ринку Лук’янвський.

Сьогодні зранку, приблизно  о  5.40   відбулася зухвала спроба рейдерів захопити ринок Лукянівський. Близько 100 людей  у чорному одязі на чолі з новим власником ринку зламали ворота та  увірвалися на його територію, розбивши при цьому веб камеру, через яку велась трансляція з ринку.  Підприємців та активістів, котрі чергували на ринку жорстоко побили та виштовхали на вулицю. Рейдери  почали ламати робочі місця підприємців,  нівечити вітрини їх магазинів,  торгові павільйони.  Згорнувши уламки зруйнованих прилавків та магазинів у суцільну барикаду, рейдери дочекались підприємців, котрі прийшли зранку на роботу та заявили, що ринок відтепер їхня власність. Підприємці разом з ативістами ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевоі Революціі" (КУПР) ,ВК «НАСТУП», ГО «Одне питання»  почали виганяти рейдерів, між  ними зав’язалась  справжня битва, є багато потерпілих, яких згодом забрала швидка допомога. Рейдери оборонялись товаром підприємців, кидаючи на них все, що було під рукою: ящики з фруктами, електроприлади,  овочі,  мішки з картоплею, посуд. За попередніми підрахунками, підприємцям завдано шкоди на понад 100 000 грн.

    Як повідомив голова ВК «Наступ» Руслан Секела «Штурм ринку відбувався за мовчазної згоди міліціонерів, котрі не побажали встрявати в сутичку. Ми, разом з активістами ГО «Одне питаття» та підприємцями ринку наразі відбили цю атаку, підприємці повернулись до своїх робочих місць і на цей момент на Лукянівці все спокійно».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.