Підприємці Лук’янівського ринку пікетуватимуть КМДА.

03 квітня 2012, 13:47
Власник сторінки
0
596

Акція протесту проти рейдерів з Київради.

   5 квітня 2012 року, в четвер, за ініціативи підприємців та Київської міської організації Всеукраїнського комітету «Наступ», під стінами КМДА відбудеться акція протесту проти спроб рейдерів з Київради забрати в киян  ТОВ «Лук’янівський ринок». В заході візьмуть участь підприємці  столичного ринку Лук’янівський, активісти ВК «Наступ» та мешканці територіальної громади Шевченківського району м. Києва. Акція розпочнеться о 10-00 за адресою Хрещатик, 36 та пройде у формі пікетування.  Підприємці разом з активістами вимагатимуть особистої зустрічі з головою КМДА Поповим О. П. та передадуть йому  відкрите звернення, в якому озвучать  спільні вимоги, а саме:

-  відмінити незаконний аукціон від 03.10.2010р. про продаж  майнового комплексу «Лукянівський ринок»;

-  створити тимчасову слідчу комісію по розслідуванні незаконного продажу ринку за участю підприємців, представників адміністрації ТОВ «Лук’янівський ринок» та громадськості;

-  позбавити представника Київської міської ради Ліщенка О. В. його депутатського мандату;

-  залишити цілісний  майновий комплекс за ТОВ «Лук’янівський ринок», яке збудувало та експлуатує всі будівлі на території ринку,      сплачуючи обов’язкові державні та місцеві податки. 

Участь в пікетуванні візьмуть понад 500 осіб.

Як заявив голова ВК «НАСТУП» Р. Секела «Ми змусимо міську владу викинути зі своїх рядів рейдерів та зрадників Києва, а  Попову О. П. доведеться офіційно пояснити, чому стільки часу головні очільники міста відмовчуються щодо ситуації з Лук’янівським ринком та не приймають жодних мір щодо збереження  ринку».

 

Контактна особа Руслан Секела, тел.. : +38 067 314 44 05. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.