Стіна брехні для київського урядника

04 квітня 2012, 10:41
Власник сторінки
Громадський активіст, журналіст, письменник
0
527
Стіна брехні для київського урядника

Завтра, 5 квітня о 9.00 перед будівлею Київської міської адміністрації, Хрещатик, 36, буде побудовано Стіну Брехні

Тоді як голова Київської міської державної адміністрації вже в усю веде ще не оголошену виборчу кампанію за посаду Київського міського голови, тоді як міська влада влаштовує показові виступи з посадкою дерев на Пейзажній алеї, тоді як всілякі кравчуки нахвалюють блискучі ділові і людські якості президентського урядника в Києві, міліція абсолютно серйозно розглядає можливість використання вогнепальної зброї проти мирного протесту з приводу незаконної забудови у Святошинском районі, а ми з вами розбиваємо свої автомобілі на тому, що залишилося від міських доріг.

Так погано в місті не було, напевно, з середини 90-х. Так безцеремонно не розкрадався міський бюджет. Так нахабно не вирубувалися парки. Так безпорадно не виглядала київська політична сцена. НІКОЛИ!!!

Ситуація дістала! Кияни повинні зрозуміти, що ніхто окрім них не зможе вирішити питання міста!

Найрізноманітніші громадські об'єднання і ініціативи повинні виступити єдиним фронтом, поставивши владу перед прецедентом потужного руху киян. Ця ідея давно висить в повітрі. І, схоже, прийшов час її утілювати в життя.

Завтра 5 квітня о 9.00 перед будівлею Київської міської адміністрації, Хрещатик, 36, буде побудовано Стіну Брехні.

Мешканці Києва, за ініціативи Самоврядної Альтернативної Мережі(САМ), та за підтримки руху "Ми - європейці", Збережемо Старий Київ, Демократичного Альянсу, Громадянської Позиції, Кияни-Об' єднуємсь, та інших суспільних рухів, партій та об'єднань громадян, оприлюднять факти корупції, злісного ігнорування інтересів киян, а також невиконані обіцянки київської влади.

Упевнений, що ця акція дасть старт принципово новому підходу киян до сьогодення і майбутнього свого міста. Міста, яке стане європейським не через проведення в ньому європейської першості, а через активність громадян і їх здатності захищати і облаштовувати будинок, в якому ми усі живемо!

Приєднуйтесь!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.