"На хвилі 728" співом збирали кошти на лікування музиканту Дмитру Єгорову

04 квітня 2012, 20:42
Власник сторінки
0
505
 На хвилі 728  співом збирали кошти на лікування музиканту Дмитру Єгорову

Цьогорічний вокальний проект "На хвилі 728" об'єднав 20 чернігівців з метою допомоги відомому музиканту Дмитру Єгорову. Особливістю цьогорічного заходу було місце проведення - Клуб-ресторан "Брюссель"

Як вже повідомлялося раніше, організатору проекту Оксані Тунік-Фриз не вдалося домогтися оренди приміщення міського палацу культури для проведення заходу. Офіційне листування з директором палацу культури та міською владою триває більше 7 місяців. У зв"язку з такою ситуацією, наразі організатором було прийняте рішення провести проект у іншому місті, та продовжувати вирішення питання щодо оренди концертного залу міського палацу культури. Через постійну зміну дати проведення заходу, у проекті не брали участь багато з попередньо запланованих учасників, але й у неповному складі захід пройшов на високому рівні. 

У повній залі клубу-ресторану "Брюссель" панувала атмосфера доброзичливості та свободи. Звучали відомі пісні, які у свій час символізували прагнення людини до позитивних змін. Завершила програму шоу символічна композиція гурту КIНО "Ми ждем перемен" у виконанні відомого у чернігвського правозахисника Романа Романова. Ця пісня, за вдалим задумом режисера проекту Олександра Норова, стала логічним лейтмотивом усього заходу. Незабутні враження залишила пісня В.Висоцького "Я не люблю" у виконанні Андія Дерзького. Приємно здивував своєрідним виконання старої доброї піснігурту Брати Гадюкіни "Роксолана" відомий блогер Iлля Бучельніков. Заворожив своїм голосом гостей заходу і директор танцювального комплексу "Вікторія -денс" Денис Склярець. Вся програма заходу пройшла на одному диханні. По закінченні шоу, довгими аплодисментами зал вітав учасників та організаторів шоу.

Проект "На хвилі 728" закінчено. Чекаємно на новий проект з символічною назвою "728". 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.