Спецпроект Вибори-2012. Можливість проголосувати за конкретного кандидата...

06 квітня 2012, 20:40
Власник сторінки
0
983
Спецпроект Вибори-2012. Можливість проголосувати за конкретного кандидата...

Це прикольно і відповідно сучасності, а також дуже цікаво як зможуть політики застосувати в інтернет адміністративний ресурс чи за гроші зобов»язати голосувати, Вадим Хабібуллін, Київ, Святошинський

Вибори-2012. Новітні технології. Це Вам не 1998 чи 2002


Вибори-2012. Новітні технології. Це Вам не 1998 чи 2002

Восени 2012 року в Україні мають відбутися вибори до Верховної Ради. Уперше за останні 10 років вибори будуть проводитися за змішаною системою: половину депутатів оберуть, як раніше, за партійними списками, а половину – за мажоритарними округами, де людям надається можливість проголосувати за конкретного кандидата.

Започаткований спецпроект Вибори-2012, метою якого є скласти об’єктивну картину підтримки тих чи інших політичних партій та особистостей у кожному регіоні України.

Користуватися просто. Мається два основні розділи:

1. Рейтинг партій (де можна віддати свій голос за одну політичну партію).

2. Мажоритарні округи (де у кожному окрузі можна підтримати одного кандидата, або запропонувати свою кандидатуру регіонального політичного лідера).

Це прикольно і відповідно сучасності, а також дуже цікаво як зможуть політики застосувати в інтернет адміністративний ресурс чи за гроші зобов»язати голосувати.

http://nbnews.com.ua/vybory2012/

З повагою

Вадим Хабібуллін, Київ, Святошинський р-н

мажоритарний виборчий округ 219

http://nbnews.com.ua/vybory2012/okrug/219/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.