Варто знати: Варта

10 квітня 2012, 21:22
Власник сторінки
IT
0
668

Акції протесту біля стін Броварської РДА

9 квітня 2012 року біля стін Броварської РДА відбулися одразу дві акції протесту. Білосердечні та «Фронт змін» мали претензії до голови Броварської РДА. Але які саме вимоги ставили – так і не було зрозуміло. Напевно, організотори мітингу – Бондарев – депутат ВР від БЮТ та депутат районної ради Олег Кищук у такий спосіб спробували захистити себе від оприлюднення матеріалів про незаконне привласнення землі у селі Княжичі – 8 гектарів та скважини, і 100 гектарів в селі Кулажинці.

Саме з приводу незаконного привласнення Бондарєвим та Кищуком землі у селі Княжичі, 6-го квітня провели мітинг жителі села Княжичі.

9 квітня ті ж самі жителі з села Княжичі провели повторну акцію проти розкрадання земель Броварського району Бондарєвим та Кищуком. Цього разу їх підтримала ПР. Незрозумілим лишається лише одне: яким чином до обох цих акцій причетний колишній голова Броварської РДА пан Діденко.

Він хоч і не брав участі безпосередньо в самому мітингу, проте, надійно пришвартувавшись біля районного суду – постійного місця своєї прописки, порційно виносив заздалегідь підготовлені листівки проти нинішнього керівництва Броварської РДА.

Підтверджується ще раз той факт, що пан Діденко, як вогню боїться покійного Дмитриченка та Шибіка, які все ще чекають зустрічі з ним у стінах райдержадміністрації. От і доводиться ходити попід стінами РДА та з сумом поглядати на вікна колишнього кабінету. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Бровари
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.