«СВЯТИЙ» РЕГІОНАЛ ЧЕЧЕТОВ ОСМІЯВ ВОСКРЕСІННЯ ГОСПОДНЄ.

16 квітня 2012, 12:14
Власник сторінки
0
594

Регіонал не визнає Великодня!

Заява голови ВН «Наступ» Р. Секели щодо висловлювань депутата Партії Регіонів М. Чечетова про святкування українського Великодня.

     «Порівняння депутатом від Партії Регіонів М. Чечетовим святкування найвеличнішого свята Воскресіння Христового з масовим психозом напряму вказує про абсолютну зневагу до мільйонів віруючих християн зі всієї України, про презирство до сотень-тисяч поколінь українців, котрі роками страждали в тюрмах і підпіллі, приносячи своє життя в жертву лише заради того, щоб ми сьогодні могли відкрито возвеличувати свято Великодня Господнього.

     Водночас радикальні заяви політика свідчать і про відсутність поваги до свого головного керманича – В. Янукавича, котрий, займаючи пост глави держави, водночас є головним вірянином  УПЦ МП. Тому, якщо сьогодні представник  провладної партії дозволяє собі  «не піддаватись масовому психозу» та не сповідатись, бо бачте «желания исповедаться у него никогда не было», то за такі висловлювання президент повинен або проголосити про  присутність «святих» у його партії, або ж провести публічний сеанс екзорцизму над Чечетовим, щоб не втратити напередодні парламентських виборів довіру та прихильність вірян УПЦ.

     Звичайно, затятому атеїсту - комуняці , що прикрився  «регіонівськими» прапорами важко пояснити, чим є Великдень для українців, адже це свято увійшло в наше життя практично з моменту народження, з вірою батьків. Наші люди вірили, що Воскресіння Господнє приносить оновлення, змінює їх життя. Адже не дарма ми говоримо «Христос Воскрес - Воскресне Україна». Та, як бачимо, для Чечетова взагалі не існує поняття святого Великодня, цей маразматик і сьогодні живе пережитками радянської епохи, він безцеремонно  дискредитує цінності українського народу. Цю людину, як мінімум, необхідно позбавити статусу громадянина України, вигнати з нашої землі, яку він ганьбить перед усім світом.  Неприпустимо, щоб політик, який ПРЕДСТАВЛЯЄ ЦІННОСТІ УКРАЇНСЬКОГО  НАРОДУ ВОДНОЧАС ЇХ ГАНЬБИВ ТА СПОКІЙНО  ДУМАВ, ЩО ЙОМУ ЦЕ ЗІЙДЕ З РУК.

   ВК «НАСТУП» ВИМАГАЄ ОФІЦІЙНОГО ПУБЛІЧНОГО ВИБАЧЕННЯ ЗА ТАКІ ВИСЛОВЛЮВАННЯ ТА ЗАКЛИКАЄ ПРЕЗИДЕНТА ВИКЛЮЧИТИ М. ЧЕЧЕТОВА З ПАРТІЇ ЗА РОЗПОВСЮДЖЕННЯ АНТИХРИСТИЯНСЬКИХ  ІДЕЙ. МИ ВИМАГАЄМО ВІД ПРЕЗИДЕНТА БУТИ З БОГОМ І ЛЮДЬМИ, А НЕ З БІСНУВАТИМ ЧЕЧЕТОВИМ.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.