Києву - нового мера !

20 квітня 2012, 22:27
Власник сторінки
0
417
Києву - нового мера !

Найкрасивіше місто світу заслуговує на радикальні зміни, саме тому Олег Ляшко йде в мери Києва.

Лідер Радикальної партії вважає недоцільним підтримувати Попова, бо він представляє нинішню владу - Партію регіонів, а Кличко не розуміє проблеми людей.

Віталій - чудовий спортсмен, за якого Ляшко вболіває, коли він на рингу. Але він не усвідомлює, що таке діяльність господарника. Тим більше, у нього немає команди. Двічі Кличко проводив фракції до Київради, сформовані з бізнесменів, ціль яких - лобізм, і колишніх чиновників, що прагнули повернутись до владного корита.

Обидва рази фракції розвалювались, бо Андрієвський, Парцхаладзе та інші, хто потрапив до Київради, паразитуючи на підтримці Кличка, зрештою, кидали його і йшли у більшість, діяльність якої спрямована проти інтересів киян. А підтримувати Попова - аморально, бо "покращення", яке робить нам Партія регіонів, мільйони українців відчувають щодня, дивлячись на пустий холодильник і не знаючи, як прогодувати свої сім'ї.


Тому Олег Ляшко буде балотуватися на посаду київського міського голови, щоб у громадян була реальна альтернатива. Більше того, він веде до Київради фракцію РПЛ (Радикальної партії Ляшка) - молодих дівчат і хлопців, здатних підняти з колін Київ і Україну.

Ляшко зробить Київ столицею світу, а Дубай, Нью-Йорк, Лондон, Париж і Москва не встигатимуть за темпами розвитку української столиці.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.