Рятувати конкретно узятих людей, яких як у 37-мому просто стерли б ...

23 квітня 2012, 11:36
Власник сторінки
0
562
Рятувати конкретно узятих людей, яких як у 37-мому просто стерли б ...

велика вдячність і низький уклін громадським діячам і громадським активістам і журналістам, які завдяки своїй впливовості у ЗМІ можуть привернути публічну увагу до подібних проблем,- В.Хабібуллін

Через землі, Регіонали сільським головам заламують руки, та погрожують арештом

Ірма Крат , журналіст

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/irmakrats/a63228
 

Вадим Хабібуллін

КОМЕНТАР:

Ну що тут скажеш?

Такі перегини на місцях не завжди можуть свідчити про саме таке відношення будь-якої політичної сили і навіть провладної.

Не треба забувати як було після "третього туру" на місцях!

Боротьба за владу - це не перманентний процес - він неперервний у всіх напрямках життєдіяльності.

У професійній діяльності, після своєї позиції у 2003 в адвокатурі - я так само відчув усю чарівність адміністративного і судового ресурсу, коли мене позбавляли за мою особисту позицію в адвокатурі - адвокатського сану.

А вже на початку 2011, у політичній діяльності стикнувся з відвертими розправами на місцях за небажання працювати на місцях з не завжди "авторитетними" діячами, про яких написав відкритого листа до керівництва політичної партії і вказав, що реформи не можуть рухатися, коли на місцях залишені іноді люди, які вважають, що після перемоги 2010 - їм ці ТЕРИТОРІЇ, віддані як окупантам на розграбування.

А тому, велика вдячність і низький уклін громадським діячам і громадським активістам і журналістам, які завдяки своїй впливовості у ЗМІ можуть привернути публічну увагу до подібних проблем - і тим самим рятують конкретно узятих людей, яких як у 37-мому просто стерли б ...

Вадим Хабібуллін, Київ, Святошинський р-н
адвокат, правозахисник, громадський діяч
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.