Чи були вибухи в Дніпропетровську неочікувані?

27 квітня 2012, 20:55
Власник сторінки
громадянин
0
589

Вже принаймі рік інтернет гуде інформацією, що в Дніпропетровську владу захопили бандити. Мер і губернатор їздять "рішать проблеми" до злодіїв в законі. Регулярні криваві розборки і замовні вбивства.

І чомусь ні Янукович, ні Азаров, ні їх доблесні силовики цього не бачили і не чули. Може, таємно співчували дніпропетровським авторитетам. А може, були зайняті посадкою справжніх "ворогів народу".
І от сьогодні всі ахнули. У Дніпропетровску війна.
От тільки не ясно, хто напав. На кого зрозуміло. Напали на простих людей. На народ. І влада цей народ, як мінімум, не захистила. До того ж останній рік-два потурала наростаючому беззаконню в місті.
Просте питання. Якщо з кримінальної хроніки у нас Дніпропетровськ - кримінальна столиця, чому антитерористичні навчання сьогодні проводились не в ньому? А в благополучному Києві? Може б завдяки цим навчанням вдалось би відвернуть цей злочин. Але ж ніхто в  уряді не думає про справи. Освоюють кошти. Затикають роти незгодним. І насолоджуються життям . По своїм понятіям.
У мене немає доказів, щоб звинувачувати владу у скоєнні цих вибухів. Але те, що захопившись помстою своїм політичним противникам, вони зовсім не протистоять хвилі кримінальної злочинності - незаперечний факт.
  Та проблема ще глибша. До влади дорвались люди з кримінальною ментальністю. А для них закон - перший ворог. І вони його ні в що не ставлять. Починаючи з гвалтування конституції. Нищення верховного і нагинання конституційного судів. І закінчуючи продажним футбольним судівством. Чого варті хоч би 2 роки умовно молодшому Демішкану за навмисне вбивство при обтяжуючих обставинах.
  Безкарність розбещує. Як у високих владних кабінетах, так і на місцях. З*являється спокуса "вирішить питання" кулею чи гранатою. Прибрать чи насмерть залякать опонентів. Поодинці чи весь народ разом. Прикладів в історії, навіть новітній - більш ніж достатньо. І якраз на цю слизьку доріжку скочується наша регіональна владна команда.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.