ВИБОРИ - 2012 - критична точка!

06 травня 2012, 16:16
Власник сторінки
один із лідерів Команди молоді Віталія Кличка, Партнер Юидичної фірми "Brite&Gribe"
0
1291
ВИБОРИ - 2012 - критична точка!

Чи готовий український народ до оновлення політичного середовища?!

Вибори 2012 - критична точка!!!

   Все своє свідоме доросле недовге життя я цікавився політикою. Але на ділі я робив все щоб нею не займатися. Для мене як молодої людини важливо було займатися реальними речами які б принесли користь  мені як молодій людині-студенту, якому потрібно за щось жити та думати про майбутнє, так і державі. Я займався і навчанням, і юридичною практикою і громадською діяльністю. 

     І близько півтора року назад я потрапив у сесійний зал Верховної Ради України. І в той момент, сидячи на місці людей які вирішують долю України я мріяв що колись цей орган заполонять молоді люди з новими принципами, займуться реальними справами. Такої мотивації в мене не було ще ніколи. І вже тоді я відчував велику незадоволеність народу тим що відбувається. І в голові в мене народжувались різноманітні ідеї стосовно того ЯК МОЖНА ЗМІНИТИ СИТУАЦІЮ

   Вже через півроку я зібрав громадських молодіжних лідерів та активістів і ми почали роботу над створенням молодіжного парламенту України - І Всеукраїнським моделюванням Верховної Ради України. Ми прекрасно розуміли що ситуація коли 450 молодих і активних хлопців та дівчат з цілої України сядуть на місця народних депутатів і отримають можливість донести свої ідеї до діючих парламентарів, виступить тим самим стимулом та мотивацією для них. Я уві сні вже бачив очі цих молодих людей які горять надією і прагнуть змін. З 24 по 26 березня коли проходило Моделювання я бачив розчарування в їхніх очах. Нас не пустили до Верховної Ради, до дому Офіцерів, Академії Адвокатури і т. д. І це демократична європейська держава? Коли молодих людей які не бажали займатися політичним брудом а просто хотіли привернути увагу до свої проблем, хотіли ознаймотися з роботою українського парламенту реально принижують - це те за ради чого наші предки боролися за незалежність????? 

Я впевнений - це не те до чого ми прагнемо і з цим не потрібно миритися. 
   І в суспільстві в світлі подій навколо політвязнів, лукянівського сізо, бойкотування євро, незрозумілих та невигідних нікому реформ, назріває критична точка кипіння. І останнім правовим та цивілізованим механізмом вирішення ситуації є парламентські вибори цього року. 

   Я знаю багатьох молодих людей які планують йти по мажоритарних округах. І залишається одне питання - чи готовий український народ до оновлення політичного середовища?!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Моделювання Верховної Ради,Роман Григоришин,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.