«Нафтогаз» уклав договір на купівлю газу в Німеччині

11 травня 2012, 07:31
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
469

Угода створює юридичні підстави для можливого ​​постачання природного газу компанії з боку RWEST і, разом з тим, не містить зобов’язань сторін з обов’язкового здійснення купівлі або продажу енергоресу

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» і RWE Supply & Trading GmbH (RWEST, Німеччина) у травні 2012 року уклали рамкову угоду про купівлю-продаж природного газу, повідомляє прес-служба НАК.

«Зазначена угода створює юридичні підстави для можливого постачання природного газу компанії з боку RWEST і, разом з тим, не містить зобов’язань сторін щодо обов’язкового здійснення купівлі або продажу енергоресурсу», — йдеться у повідомленні «Нафтогазу».

Ціни, обсяги постачань, а також зобов’язання сторін щодо постачання природного газу будуть визначатися окремими контрактами після їх узгодження і підписання обома компаніями.

dt.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: газ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.