Львівський КОД розробив проект ЗОБОВ’ЯЗАННЯ претендента в кандидати у нардепи

30 травня 2012, 10:53
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
380

ЗОБОВ’ЯЗАННЯ

ЗОБОВ’ЯЗАННЯ
претендента в кандидати у народні депутати України
від Комітету опору диктатурі Львівщини

Я, ______________________________________________________________________
прізвище, ім’я, по-батькові

проживаю _______________________________________________________________
місце реєстрації та (або) фактичне місце проживання

_________________________________________________________________________
висунутий претендентом в кандидати у народні депутати України від Комітету опору диктатурі Львівщини від ___________________________________________________
назва політичної партії або (та) громадської організації

_________________________________________________________________________

вважаю, що цілком відповідаю Критеріям кандидатів в народні депутати від Комітету опору диктатурі на мажоритарні округи у Львівській області, також визнаю критерії, висунуті до кандидатів у депутати Рухом «Чесно».

Висловлюю свою готовність до виконання усіх рішень Комітету опору диктатурі Львівщини, у тому числі – до проходження політичної та економічної люстрації згідно відповідного рішення Комітету опору диктатурі Львівщини за встановленою ним процедурою.

На виконання Угоди про спільні дії Об’єднаної опозиції України від 22 січня 2012 р. в частині формування єдиного списку кандидатів у народні депутати України, які балотуватимуться у мажоритарних округах, готовий до виконання Порядку визначення єдиного кандидата в народні депутати України від об’єднаної опозиції, встановленого Комітетом опору диктатури Львівщини.

У випадку, якщо Комітет опору диктатурі Львівщини не визначить мене погодженим кандидатом у народні депутати України від опозиції, зобов’язуюсь зняти свою кандидатуру із виборів не пізніше встановленого Законом про вибори народних депутатів України терміну.

У випадку мого визначення Комітетом опору диктатурі Львівщини погодженим кандидатом у народні депутати України від опозиції, зобов’язуюсь докласти усіх зусиль для виправдання цієї високої довіри та перемоги на виборах.

У випадку обрання мене народним депутатом України, зобов’язуюсь вступити до однієї із опозиційних фракцій у Верховній раді України та бути її членом на весь період моєї депутатської каденції, виконувати усі рішення фракції та Комітету опору диктатурі Львівщини, сумлінно виконувати депутатські обов’язки, підтримувати постійний зв’язок із виборчим округом по якому буду обраний.

У випадку порушення мною взятих на себе цих зобов’язань, за рішенням Комітету опору диктатурі Львівщини, добровільно складу повноваження народного депутата України.

_____________                                                                        ____________

дата                                                                                          підпис

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.