Львів і Євро – хто кого? ч.1

30 травня 2012, 14:36
Власник сторінки
Архітектор, дизайнер, декоратор.
0
654
Львів і Євро – хто кого?  ч.1

Ну от, до Євро 2012 залишаються лічені дні, - а ситуація як плачевною була, так і залишилась...

Ну от, до Євро 2012 залишаються лічені дні, - а ситуація, як на мене, як плачевною була, так і залишилась.

Не знаю як там у Донецьку чи Харкові, але у Львові все якось аж занадто гіперболізовано виходить. За прикладами далеко бігати не треба, - візьмемо хоча б нову, нещодавно впроваджену транспортну схему. Навіть відштовхуючись від постулату, що у будь-яких змінах є щось хороше і погане, не можна не помітити, що поганого тут, на жаль, значно більше аніж хорошого. Свято вірю, що шановні керівники міста прагнули зробити краще для мешканців та гостей міста, а не переділити сфери впливу у транспортній мережі. Але вийшло чомусь якраз навпаки. Більшість людей не те що незадоволені, а відкрито ремствують на зміни. Та й нічого дивного, - добирання на роботу громадським транспортом  стало чимось на зразок воєнно-стратегічної гри з елементами рукопашного бою (це в процесі залізання в транспорт, рівно як і вибирання з нього) та випробуваннями на витривалість  простояти 30-40 хвилин в заторах в переповненій маршрутці зможе далеко не кожен пересічний громадянин).

Притчею  во язицех стали і  сумнозвісні ремонти львівських вулиць.  Не знаю як хто, а особисто я змушений витрачати по пів дня робочого часу на добирання до клієнтів, і все лише тому, що міська влада поспішаючи «залатати вибоїни» ставить на ремонт одну вулицю за другою, навіть не доклавши зусиль закінчити попередні ремонтні роботи..

Але особливої уваги заслуговує перекриваючий всі ці «дорожні неприємності» вишуканий аромат львівської каналізації. Думаю для середньостатистичного європейського туриста він виявиться великою несподіванкою, яка надовго (якщо не назавжди) відіб‘є у нього охоту приїжджати «на вакації» до Львова. А от міській владі сморід не заважає і видумують вони одне виправдання за другим, аби тільки нічого не робити. То у них торфовища горять, то дріжджзавод «Ензим» смердить, - тільки от справжнього вирішення проблеми як не було так і нема…

Безумовно є у проведенні Євро у Львові і багато позитивного, але то тема вже наступної розмови.

Так що як там в рекламі? «Чекаєм на Євро»? Ну-ну..

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: транспорт,туризм,Львів,Євро 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.