Ющенко йде на вибори

30 травня 2012, 15:12
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
490

Ющенко йде на вибори

Через тиждень «Наша Україна» може перебувати у дещо іншому статусі. «НУ», УНП і КУН («Українська платформа – Собор» раніше вийшла з переговорів) начебто вже на фінішній прямій злиття в єдину партію під умовною назвою«Українська правиця». Причому, оскільки рахунки «Нашої України» заблоковані, об’єднання, швидше за все, відбуватиметься на базі УНП.

Саме цією бригадою Віктор Андрійович і збирається йти на вибори, причому цілком серйозно вірить в її перспективи.

Зокрема, з чуток, цей проект готовий підтримати фінансово російсько-український бізнесмен Вадим Новінський, який був помічений в штабі Ющенка на президентських виборах, коли у тоды ще дыючого президента не було жодних шансів їх виграти. А Новінський зараз – найближчий бізнес-партнер Ріната Ахметова. Причому навряд чи Віктор Янукович буде серйозно ревнувати найбільшого українського олігарха до підтримки свого головного конкурента на виборах-2004. З того часу українське політичне поле змінилося до невпізнання.

postup.brama.com

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Ющенко,Наша Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.