Чого чекати далі?

31 травня 2012, 07:45
Власник сторінки
0
663

Скільки ще тисяч українців невдовзі вимушені будуть приміряти на себе горде звання інвестора, що так і не зрозумів куди поділися його кошти?

На тлі останніх подій: «Марш парасольок» під Кабміном у квітні цього року (http://investhelp.com.ua/content/vseukraїnska-aktsіya-protestu-marsh-parasolok), постійні масові протести пайовиків будівництва житла по всій Україні (http://investhelp.com.ua/content/v-odesse-prokhodit-«marsh-beskvartirnykh-investorov», http://investhelp.com.ua/content/v-sevastopole-snova-mitingovali-paishchiki-«konsoli», http://investhelp.com.ua/content/«zdolbunіvska-13-ne-maє-dakhu-gore-zabudovnik-vlasov-v-v-maє-«dakh»-v-kmda»), повне ігнорування владою проблем людей, про що ті кричать на всю країну з платформ інформаційних агентств та телебачення (http://investhelp.com.ua/content/gromadska-organіzatsіya-prosit-yanukovicha-priznachiti-vіdpovіdalnogo-za-virіshennya-problem, http://5.ua/newsline/184/0/91497/), повторний крах піраміди «МММ», все частіше в голові виникає питання: а що буде з тими, хто повірив нинішнім забудовникам? Чи побудують такі розрекламовані житлові комплекси, що як гриби після дощу почали зростати у столиці? Чи вони зростають лише на рекламних плакатах та у свідомості тих хто все ще вірить у порядність бізнесу та влади? Скільки ще тисяч українців невдовзі вимушені будуть приміряти на себе горде звання інвестора, що так і не зрозумів куди поділися його кошти?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.