А чому б на матчах ЄВРО не поскандувати "ЗЕКА - ГЕТЬ!"?

06 червня 2012, 13:24
Власник сторінки
журналіст
0
546

Забий гол Януковичу!

Уявляю, як би це ефектно виглядало, коли б десятки тисяч вболівальників у єдиному пориві влаштували обструкцію двічі несудимому президенту. Такий собі народний імпічмент. За все "хороше", що він вже зробив з Україною і ще збирається. А чому б ні? Цим гучноголоссям українці продемонстрували б своє ставлення до бандитської вакханалії і войовничої українофобії, що розквітли в країні.

Весь світ наочно переконався б не лише у відторгененні громадянами режиму внутрішньої окупації, а й в щирості європейських прагнень заручників правління проросійської хунти бандюковичів. Якщо ці бузувіри утискають свободу слова, забороняють мирні зібрання та репресують опозицію, а парламент перетворений ними за російським зразком на "не місце для дискусій", то чому б не скористатися унікальним шансом заявити свою позицію на трибунах стадіонів під час європейської першості?

Подібна акція лише б сприяла покращенню міжнародному іміджу України, до не можна зіпсованому олігофренічними урканоїдами. Українці дали б зрозуміти всім гостям чемпіонату, хто вони такі насправді і чого хочуть. Тому потужне "Ми - не бидло, ми не козли!", яке б завдяки прямим трансляціям пролунало на всю Європу та інші континенти, стало б справжньою окрасою турніру, гарантовано викликавши величезний резонанс. Вувузели відпочивають.

Футбольний турнір відбуватиметься за принципом "fair play". А ми вимагатимемо від влади "чесної гри" в політиці і заявлятимемо про свою готовність захищати цей принцип на виборах. Це був акт громадянського спротиву і гідності, який би виглядав цілком демократично і по-європейськи. Він би шокував владу і надіхнув би наших європейських друзів, надавши нового імпульсу у відносинах між ЄС та Україною.
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.