Олеся Донія в мери Києва! Починаємо кампанію!

08 червня 2012, 10:06
Власник сторінки
Громадський активіст, журналіст, письменник
0
683
Олеся Донія в мери Києва! Починаємо кампанію!

Беру на себе сміливість презентувати проект по висуненню на посаду Київського міського голови кандидата не від політичних сил або економічних груп, а від київської громади.

Саме Олеся Донія більшість киян-користувачів Фейсбук бачать кандидатом від громадськості на посаду мера. Вже значна кількість людей об'єдналася в групі у ФБ для того, щоб своїми силами і засобами провести кампанію Олеся і команди, яку він поведе у Київраду.

Нижче публікую пост з цієї групи, що визначає цілі, завдання і методи досягнення перемоги в цій кампанії!

Цілі:

1. Завдання максимум – перемога Олеся Донія на виборах Київського міського голови, які відбудуться, ймовірно, в травні 2013 року одночасно з виборами у Кієвраду.

2. Завдання мінімум – здобуття Олесем високого результату, який дозволить забезпечити створення в Київраді фракції мінімум  з 20 депутатів, обраних за партійним списком, очолюваним Олесем. Створення такої фракції з представників київських громадських діячів та просто чесних і компетентних людей дасть можливість серйозно впливати на київську владу.

3. Паралельно – створення реальної та працездатної команди, яка у разі виникнення кризової або революційної ситуації в країні зможе стати центром координації та головною рушійною силою змін в країні.

Тактичні цілі. Яка підтримка потрібна?

1. Створення спеціального сайту, інформаційна підтримка, модерація.

2. Підготовка інформаційних матеріалів, креатив, дизайн.

3. Друк.

4. Розповсюдження агітаційних та інформаційних  матеріалів через різні види ЗМІ.

5. Організаційні функції, керівництво та координація.

6. Волонтерство. Розклеювання і роздача агітаційних матеріалів. Участь в акціях.

7. Вплив на великі групи людей, трудові колективи.

8. Фінансова підтримка. Організація збору коштів.

9. Забезпечення безпеки кампанії.

10. Юридичний супровід.

За досвідом для проведення активної, функціональної та успішної виборчої кампанії нам потрібно зібрати команду приблизно у тисячу чоловік. Потреба в матеріальних ресурсах при налагодженні оптимальної роботи такої команди оцінюється приблизно у півмільйона-мільйон доларів США, які в основному будуть спрямовані на виробництво друкарської продукції і, частково, на забезпечення поштової доставки. Все інше команда може і повинна зробити на волонтерських засадах.

Нижче розміщені створені в групі документи по кожному з напрямів діяльності. При бажанні прийняти участь у кампанії по будь-якому (або за декількома) напрямками – прохання вписувати своє прізвище з контактною інформацією для координації роботи. Надалі будуть визначені люди, які координуватимуть роботу по кожному з напрямків, а при роботі з волонтерами відповідальні будуть закріплені за районами міста.

Інформацію, яку Ви вважаєте конфіденційною, прохання повідомляти через листування. В першу чергу це стосується можливих значних пожертвувань на потреби кампанії, можливості впливу на деякі професійні групи.

В цілому наше завдання вкрай просте. Нам потрібна лише відкрита переможна виборча кампанія, проведена за світовими демократичними технологіями :) ! Як  фантастично би не виглядало таке завдання – воно нам під силу. Для цього ми маємо бажання та готовність докласти максимум зусиль для реалізаціїї наших цілей, а тому зможемо привести до влади в місті кандидата не від влади або бізнесс-груп, а людини, яка всією своєю попередньою діяльністю зарекомендувала себе порядним, чесним та далекоглядним політиком. А це для вітчизняної політики, думаю зі мною всі погодяться, дуже велика рідкість. Слідом за ним ми введемо в Київраду дійсно достойних людей!

Разом ми переможемо і повернемо Київ киянам!

P.S. Друзі. Розповсюджуйте цю інформацію. Якщо у Вас є бажання та можливості – підключайтеся до групи у ФБ. Разом ми зможемо зробити так, щоби Києвом наршеті почала управляти людина, якій ми довіряємо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.