ЯК РОСІЯНИ ТРУЯТЬ ЛУГАНЧАН (відео)

09 червня 2012, 15:46
Власник сторінки
президент Фонду вільних журналістів імені Вячеслава Чорновола
0
660
ЯК РОСІЯНИ ТРУЯТЬ ЛУГАНЧАН  (відео)

Влада Луганщини панічно боїться успішного підприємця Сергія Шахова.

8 червня в місті Первомайськ міліція намагалася затримати відомого на Луганщині підприємця Сергія Шахова, щоб зірвати організоване його командою обговорення важливих міських проблем.

Сергій Шахов очолює Луганську промислову групу та громадський рух «Народна довіра». Віднедавна він розгорнув кампанію за зниження тарифів на питну воду та підвищення її якости. Вода з-під крана в Луганській області найдорожча в Україні – 8,96 грн за кубометр холодної води.

Команда Сергія Шахова почала збір підписів під вимогою розірвати договір про концесію з російською приватною компанією, що відповідає за постачання води населенню. Але, як подейкують у Луганську, керівництво обласної адміністрації має зиск у цьому бізнесі.

На зустрічах із Сергієм Шаховим жителі Первомайська скаржилися, що приватна монополія «Луганськвода» щодня не подає до квартир води, а та, що іноді тече з крана, іржава та смердюча.

Після зустрічей два авта міліції перегородили виїзд із двору багатоповерхового будинку двом мікроавтобусам, в яких їхала команда «Народної довіри». Без будь-якого пояснення міліціонери намагалися затримати Сергія Шахова, щоб доставити в міськвідділ міліції «для з'ясування обставин». Що саме збиралися з'ясовувати у відомого громадського діяча, люди в погонах навідріз відмовилися говорити.

Заявивши про своє право на вільне спілкування з земляками, Сергій Шахов покинув місце події, тоді як міліціонери заблокували автотранспорт активістів «Народної довіри».

Всі незаконні дії міліції вдалося зафіксувати на відеокамеру та фотоапарати.

Див. тут – http://www.youtube.com/watch?v=IEGnb4wMF28&feature=plcp

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.