«КОД – Захід» планує висувати своїх кандидатів в нардепи на Львівщині

13 червня 2012, 10:43
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
420

“КОД – Захід” буде національною опозицією, на відміну від соціальної “За Батьківщину” – Соскін

Націонал-консервативна опозиція у вигляді альянсу «КОД – Захід» планує висувати своїх кандидатів в нардепи на Львівщині. Про це директор Інституту трансформації суспільства, голова Української національної консервативної партії Олег Соскін розповів у коментарі Вголосу сьогодні.

Він поінформував, що КОДи все одно функціонуватимуть і під час виборів, і після них. Зокрема вчора, за словами Олега Соскіна, було прийняте рішення сформувати альянс під назвою «КОД – Захід». Зокрема експерти вже отримали завдання підготувати проект меморандуму щодо формування цього альянсу «КОД – Захід».

«Так що КОДи будуть. Вони будуть функціонувати і до, і під час, і після виборів. Вони будуть брати участь в усякому разі як таке середовище, яке буде давати певну характеристику кандидатам, щоб вони не були тушками. Вони будуть стояти на сторожі кандидатів, які будуть висуватися. Буде формуватись «КОД – Захід», як регіональна структура, яка буде намагатись висунути кандидатів від національної опозиції з відповідними критеріями по всій Західній Україні», – розповів Олег Соскін.

vgolos.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Код
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.