Замість українців свободу політв'язням в Україні на стадіонах вимагають німці

14 червня 2012, 19:10
Власник сторінки
журналіст
0
655

Мій заклик до висловлення політпротесту на трибунах під час матчів ЄВРО підтримали... європарламентарі?

"Футбольний турнір відбуватиметься за принципом "fair play". А ми вимагатимемо від влади "чесної гри" в політиці і заявлятимемо про свою готовність захищати цей принцип на виборах.

Це був би акт громадянського спротиву і гідності , який би виглядав цілком демократично і по-європейськи. Він би шокував владу і надіхнув би наших європейських друзів, надавши нового імпульсу у відносинах між ЄС та Україною", - писав я у блозі  "А чому б на матчах ЄВРО не поскандувати "Зека - геть"?
article_14595.jpg

А тепер відкриваємо повідомлення "Української правди" про вчорашній матч у Харкові між збірними Нідерландів та Німеччини:
 
"Німецькі європарламентарі на стадіоні у Харкові розгорнули плакат із закликами звільнити політв’язнів.
 
Такий плакат розгорнули Ребека Хармс та Вернер Шульц, а також 50 інших активістів, які були присутні в середу на матчі Німеччина-Голландія у Харкові, повідомляє Der Spiegel, переклад якої наводить Тиждень.
 
Вони принесли з собою плакати з написами "Release all political prisoners" (Звільніть усіх політичних в’язнів) та "Fairplay in football and politics" (Чесна гра у футболі та політиці).
 
img_4fd9a55322311.jpg 
     
Дуже шкода, що на трибунах стадіонів проти політичних репресій в Україні протестують наші європейські партнери, в даному випадку - німці, а от самі українці просто дивляться футбол. І це в той час, коли рідна країна гине на їхніх очах.
 
img_4fd9a7c0626b9.jpg 
  
"Козацькому роду - нема переводу"?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.