КОД затвердив першу четвірку своїх претендентів у кандидати-мажоритарники на Льв

15 червня 2012, 11:49
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
530

Вчора, 14 червня, Львівський Комітет опору диктатурі (КОД) на своєму засіданні роглянув і затвердив чотирьох претендентів у кандидати в народні депутати по мажоритарним округам на Львівщині.

Серед претендентів в кандидати, які були заслухані, – Дмитро Добродомов, Ростислав Новоженець, Степан Середа та Володимир В`язівський. Всі заслухані кандидати погодились виконати вимоги КОДу, отож після тривалого обговорення їхні кандидатури були затверджені присутніми. Найбільше зауважень було висловлено на адресу Дмитра Добродомова.

Дмитро Добродомов претендує на висування кандидатом у Сихівському в.о. м. Львів, Степан Середа – у Залізничному в.о. м.Львів, Володимир В’язівський – у Сокальському в.о. Натомість, де балотуватиметься Ростислав Новоженець, не знають навіть в самому КОДі …

varianty.net

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Львів,Код
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.