НЕ БУДЬ МУДАКОМ - ЗАХИСТИ СВОЮ МОВУ!

15 червня 2012, 19:48
Власник сторінки
0
649

ПРИЄДНУЙСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КИЇВСЬКОГО ВІЧЕ! БУДЬ 19 ЧЕРВНЯ 2012 О 10 ГОДИНІ РАНКУ БІЛЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ!

 

ВК «Наступ» закликає українців до акцій громадянської непокори 19 червня 2012р. Ми проти бутафорних опозиційних закликів про захист нашої мови! Ми – проти «он-лайн» оборони українства та національних ідей! Проти тупого спостереження за подіями з екранів телевізорів! Не будь мудаком, прийди та підтримай свою мову, не дозволь розколоти країну на україномовну та русифіковану! Не сиди вдома! Не дозволяй думати, говорити, вирішувати замість тебе! Проживи цей день заради своєї країни! Доведи,  що саме від тебе залежить, яке в неї буде майбуття! Доведи, що ти – українець і тобі не байдуже, яке завтра чекає  твоїх дітей. Влада купила всіх: депутатів, опозицію, оплатила їхню зрадницьку підтримку та мовчазну згоду, але ж  влада не здатна купити твого гніву та ненависті до зрадників! Не здатна купити цілу країну, заявляючи, що  ця земля більше  не є батьківщиною  козаків та справжніх захисників власної держави!

 

ДУМАЄШ ТОВЯ ХАТА З КРАЮ?

АЛЕ ВЖЕ ЗАВТРА ПОСТУКАЮТЬ І В ТВОЇ ДВЕРІ!

ПОЧНИ З СЕБЕ, ЗІ СВОЄЇ СІМЇ,  РОДИНИ, ДРУЗІВ. НЕ ЗАЛИШАЙСЯ ОСТОРОНЬ, ЗАХИСТИ СВОЮ ДОМІВКУ!  ЯКЩО ТАК ЗРОБИТЬ КОЖЕН З НАС, ТО РАЗОМ МИ ДОВЕДЕМО, ЩО САМЕ МИ, НАРОД – ЄДИНА ВЛАДА В УРАЇНІ І НІХТО НЕ ЗДАТЕН ЗАБРАТИ В НАС МОВУ, ЗЕМЛЮ, ДЕРЖАВУ!

 

ПРИЄДНУЙСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КИЇВСЬКОГО ВІЧЕ!

БУДЬ 19 ЧЕРВНЯ 2012 О 10 ГОДИНІ РАНКУ БІЛЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ!

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.