У чвертьфіналі Росії "нєту", спасибі Греції за "ето"!

16 червня 2012, 21:02
Власник сторінки
журналіст
0
841

"Чемодан - вокзал - Россия"

Як би за Росію не вболівали на ТРК "Україна" промосковський ведучий "Великого футболу", гості студії та коментатор-русофіл, підопічні  Діка Адвоката змушені пакувати валізи!

А все - завдяки збірній Греції, яка обрала на вирішальний матч в групі, сказати б, вичікувальну тактику - приспала пильність суперників, заколисала їх, і під завісу першого тайму забила гол, що запалив перед росіянами червоне світло на шляху до 1/4 фіналу турніру.

І ще могли забити. З пенальті. Але суддя за порушення правил у штрафному майданчику росіян проти Карагуніса, до речі - капітана команди і автора переможного голу, покарав жовтою карткою... самого постраждалого. Буцімто за симуляцію. Через це жертва несправедливості й одночасно герой матчу тепер вимушений буде пропустити чвертьфінальний поєдинок.

Хоча перед грою біло-синьо-червоні, здавалося (в тому числі автору цих рядків), вже однією ногою були в плей-оф, адже перебуваючи з чотирма очками на першому місці, мали куди кращі для цього шанси від усіх суперників по групі.

Та не так сталося, як гадалося. Для них ЄВРО-2012 завершено! Москва чекає. Привіт Путіну!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.