В Тернополі знімали кіно про життя велосипедистів

17 червня 2012, 14:53
Власник сторінки
0
782
В Тернополі знімали кіно про життя велосипедистів

Щоб пересадити тернополян на велосипеди активісти велоруху міста вирішили зняти промо-ролик. Долучились до зйомок понад 30 велолюбителів, наймолодшому з яких лише 4 роки.

    Зйомки проходили центральною вулицею міста. За задумом організаторів першою їхала героїня, до якої з різних вуличок долучались велосипедисти. Зібравшись разом на березі тернопільського ставу усі прокричали: “Тернопіль – веломісто!”.
    Організатори зйомок, а саме – Асоціація велосипедистів Тернополя та Тернопільська міська рада, сподіваються, що завдяки трансляції даного промо-ролика більша кількість тернополян пересядуть на велосипеди, що в свою чергу покращить екологічний стан міста та самопочуття нових велолюбителів.
    На сьогоднішній день велоінфраструктура Тернополя активно розвивається – регулярно проходить Велодень, розроблена Концепція розвитку велоінфраструктури міста, поданий спільний з Львовом та Любліном проект до Європейської комісії з метою залучення додаткового фінансування даного напрямку.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: велосипед,Тернопіль,промо-ролик
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.