РЕЙДЕРИ РОЗТРОЩИЛИ БАЗАРЧИК БІЛЯ СТАНЦІЇ МЕТРО «УНІВЕРСИТЕТ».

19 червня 2012, 16:38
Власник сторінки
0
556
РЕЙДЕРИ РОЗТРОЩИЛИ БАЗАРЧИК БІЛЯ СТАНЦІЇ МЕТРО «УНІВЕРСИТЕТ».

По всій країні відбувається захоплення бізнесу, людей викидають на вулиці як непотріб.

 Сьогодні, 19 червня, близько 12.00 в підземному переході станції метро «Університет» невідомі особи в чорному одязі  повністю розтрощили торгівельні павільйони підприємців  базарчику в підземному переході. Підприємці шоковані, оскільки мають всі необхідні документи на здійснення торгівлі в цьому місці. За словами одного з тамтешніх працівників, на них напали рейдери, заявляючи, що від сьогодні ця торгівельна площа є їхньою власністю і торгувати тут більше не можна. Окрім того, підприємцям погрожували фізичною розправою, якщо вони «не приберуть до ранку сміття», яке залишилось від майна працівників цього ринку.

Люди стурбовані, що завтра опиняться просто на вулиці, їхнє майно розтрощене, вони залишились без заробітку сам на сам з рейдерами.

Як повідомив голова ВК "Наступ" Р. Секела "Сьогодні по всій країні відбувається захоплення бізнесу, людей викидають на вулиці, позбавляючи можливості вижити та прогодувати свої родини. Влада жодним чином не хоче на це реагувати, оскільки вже стало нормою, що свого роду "дахом" для таких маневрів виступає та ж влада".

 

 

Прес-служба ВК «Наступ»

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.