Наша влада та Суркіс зрадили український футбол.

21 червня 2012, 18:58
Власник сторінки
0
545

«Україна – АНГЛІЯ 1:1»

          ВК «НАСТУП» закликає усіх небайдужих вболівальників та фанів української збірної зібратись та відстояти справедливе право України на чесну боротьбу в Єврочемпіонаті – 2012. Матч «Україна» - «Англія»  став черговим прикладом розпродажу та зради  національних інтересів нашої країни. Це - найганебніший,  грабіжницький проект субсидування політичного лобі Януковича в Європарламенті за рахунок нашої збірної.

          ВК «Наступ» пропонує провести футбольний марш протесту вболівальників та усіх, хто незгодний з позицією  УЄФА, ФФУ, всіх, хто проти продажних суддів та чиновників з Федерації Футболу України. Ми ініціюємо створення оргкомітету захисту національної збірної та закликаємо всіх небайдужих приєднатися, відвідавши сторінку в фейсбуці :   http://www.facebook.com/pages/Марш-протесту-вболівальників-збірной-України-з-футболу/350577418344033# для того, щоб визначити дату та час проведення акції протесту.

 

           Як повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела «Наша влада та Суркіс банально продали цей матч, змусивши вболівальників всієї країни знову «з’їсти велику порцію тепер вже фірмової «брехні» від влади. Ми стали світками чергової зради національних інтересів країни».

Повідомляємо, що до обговорення оргкомітетом, нами пропонується дата початку акції - 23 червня 2012. Приблизний план проведення футбольного маршу протесту: 16.00 - збір на площі перед палацом «Україна»  з подальшим  пікетуванням Федерації Футболу України, що на провулку Лабораторному, 7-А. Потім колоною рушимо до центральної штаб - квартири УЄФА в Києві (готель «Хаят»).

 Паралельно ми закликаємо пікетувати регіональні штаб-квартир УЄФА у Львові, Харкові та Донецьку.

Наші вимоги наступні:

1.      Ми вимагаємо відставки головного зрадника української збірної, голову ФФУ – Суркіса Г.

2.      Ми вимагаємо від Федерації Футболу України вибачитись перед українськими вболівальниками за заявлену зрадницьку позицію, котра наносить величезну шкоду  репутації української збірної та нашій країні  загалом.

3.      ФФУ повинна негайно подати апеляцію до УЄФА з вимогою призначити новий футбольний матч, через неприпустиму  суддівську помилку в поєдинку «Україна» - «Англія».

4.      Ми вимагаємо від УЄФА  в найкоротші терміни розглянути апеляцію та винести відповідне справедливе рішення на користь української збірної.

5.      Заборонити  В. Кашшаї  проводити суддівство  в матчах УЄФА.

Ми даємо ФФУ добу на виконання наших вимог та вимагаємо від президента втрутитись в ситуацію та захистити національні інтереси України

ПРЕС-СЛУЖБА ВК «НАСТУП».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.