Опозиційні пампушки, або чому Кіровоградців годують цвілим хлібом!

26 червня 2012, 06:55
Власник сторінки
Политолог
0
667

В Кіровограді лідер партії "Фронт змін" є власником хлібозаводу "Формула смаку" який поставляє городянам не якісний хліб. За 1 - 2 доби такий продукт покривається цвіллю.

Вже кілька років поспіль на поличка магазинів у Кіровограді продається хліб низької якості від виробника "Формула смаку". Саме хлібні вироби від цього виробника відрізняються тим, що дуже швидко псуються. Через 1 - 2 доби хліб починає покриватися цвіллю. Проблема дуже гостра, через те, що "Формула смаку" є найбільшим виробником хлібо-булошних виробів в Кіровограді. 
Але, не все так просто.  Ця горе-пекарська корпорація належтить голові місцевого осередку політичної партії "Фронт змін". Виходить, що опозиція вирішила труїти  Кіровоградців неякісним хлібом. 
Ми поцікавилися і знайшли одну з причин, чому хліб від "Формули смаку" починає швидко цвісти. Виявляється ця фірма виготовляє так-званий "елітний хліб" досить  пристойної якості і за досить високими цінами. 

Тож, поки багатії можуть собі дозволити дорогий хліб, лідери опозиції продовжують годувати простих Кіровоградців цвілими пампушками.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,хліб,небезпека,Вибори народних депутатів України,ВИБОРИ 2012,Кіровоградська область,споживачі,Увага,цвілий хліб
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.