ВК «Наступ» оголосив в Україні початок загальнонаціонального бойкоту влади.

04 липня 2012, 08:57
Власник сторінки
0
538

БОЙКОТУЙ ЯК МОЖЕШ – ТОДІ ПЕРЕМОЖЕШ!

Вчорашній, протиснутий регіоналами закон про мови, задекларував зраду владою національних інтересів.  Регіонали РОЗТОПТАЛИ ОДИН ІЗ КЛЮЧОВИХ ДЕРЖАВНИХ СИМВОЛІВ – УКРАЇНСЬКУ МОВУ!  Партія зрадників більше не може представляти інтереси народу.

Голова ВК «Наступ» Руслан Секела звертається до всіх патріотів України, до всіх, кому небайдуже власне майбутнє та майбутнє своїх дітей приєднатися до загальнонаціонального бойкоту влади. Ми звертаємось до кожного українця всіма своїми діями чинити спротив диктатурі Януковича, ми просимо призупинити роботу медиків, підприємців, вчителів, всіх небайдужих,  та перестати мовчки спостерігати, як ламають долі українців. Просимо висловити свою громадянську позицію, щоб запроданці відчули, що в цій державі ще залишились справжні козаки!

Ми звертаємось до беркуту, силовиків та міліції перестати виходити проти власного народу та дозволити людям йти на вулиці, щоб відстояти своє право розмовляти українською мовою!

Ми звертаємось до всіх депутатів, політиків, громадських діячів із закликом мобілізувати всі свої зусилля та НАРЕШТІ НАОЧНО ПРОДЕМОНСТРУВАТИ, ЩО САМЕ ВИ Є СЛУГАМИ НАРОДУ, ОБ ЯКИЙСЬОГОДНІ ВИТИРАЮТЬ НОГИ.

Регіонали більше не можуть представляти народ, який відверто зневажають, перетворюючи на колонію рабів та жебраків. Ми ЗАКЛИКАЄМО НАРОД ПОВСТАТИ ПРОТИ ВЛАДИ ТА СКИНУТИ РЕЖИМ ЯНУКОВИЧА!

БОЙКОТУЙ ЯК МОЖЕШ – ТОДІ ПЕРЕМОЖЕШ !

СЬОГОДНІ КОЖНЕ ТВОЄ НІ ВЛАДІ ПЕРЕТВОРИТСЯ НА МОГУТНЮ ХВИЛЮ СПРОТИВУ!

СЬОГОДНІ САМЕ ВІД ТЕБЕ ЗАЛЕЖИТЬ ЯК ЖИТИМЕШ ДАЛІ!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.