Оце так "розвели"...

04 липня 2012, 11:10
Власник сторінки
журналіст
0
405

Здійснений парламентською фракцією партії Литвина кидок свого ж лідера може претендувати на внесення до Книги рекордів Гіннеса

Якщо вірити сьогоднішнім заявам Володимира Литвина, вчорашнє бандитське голосування за антиукраїнські засади державної мовної політики стало для нього цілковитою несподіванко. Мовляв, він в цей час у президента був, а тут Мартинюк розвів бурхливу діяльність з "розведення кошенят".

За словами Андрія Кожем'якіна, який сьогодні разом з Арсенієм Яценюком, Анатолієм Гриценком та Миколою Томенком зустрівся зі спікером, той виглядав дуже зле, настільки, що під час бесіди йому надавалася допомога. На зустрічі той запевнив, що не підписуватиме мовного закону.

Так от, якщо рефлексії "верховного блондина" країни природні, а не спектакль, то його справді є за що пожаліти. Адже його "киданула" власна фракція у повному складі. За "язык" проголосувало 19 з 20 присутніх депутатів. Цікаво, чи були такі прецеденти в історії? Щоби фракція так дружно, по команді у повному складі "кидала" свого лідера? Це ж повний звіздець.

Що ж тоді Литвин очолював, яку партію, що вона з ним повелася так немилосердно? Яким лідером і чого саме він був? Про яку якість політики тоді взагалі можна говорити?  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.