Азаров як дзеркало української мови.

04 липня 2012, 18:09
Власник сторінки
громадянин
0
417

Звичайно, криве дзеркало.

Тільки - що пресслужба кабміну розповсюдила заяву Азарова. Він звинувачує опозицію в тому, що вона заперечує права російськомовного населення. Цікаво, пан Азаров коли-небудь думає, перш ніж щось говорити? Скільки років він сам прожив на Україні і на якій мові при цьому розмовляв? Як так його гнобили, що він при своїх (не тільки мовних) більш ніж скромних  талантах став прем*єр - міністром?
 21 рік в незалежній Україні люди прожили спокійно, ніхто не скаржився на мовні умови. І тут прийшла банда шлеперів, ограбила країну, а щоб відволікти народ від праведного гніву, вкинула штучне мовне питання. І роздуває його штатними провокаторами і тролями. Які разом з Азаровим кричать: опозиція рве країну мовним питанням. По злодійському принципу: злдій найдужче кричить " держи вора".
 Думаю, що все-таки наш народ незалежно від мови спілкування зрозуміє справжню ціну провокацій регіоналів і дасть їм достойну оцінку на близьких виборах.
 Ганьба політичним банкротам, що пробують свою злодійкуватість і політичну імпотенцію маскувати небезпечними іграми з основами державності.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.