Жириновський Верховної Ради

04 липня 2012, 18:12
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
881
Жириновський Верховної Ради

В Україні нарешті з'явився свій Жириновський

Ні, це не про Олега Ляшка, якого я поважаю і підтримую. 

Насправді Жириновський Верховної Ради- це Володимир Михайлович Литвин. 

Типова поведінка фракції ЛДПР у Державній Думі: Володимир Вольфович особисто голосує "проти" законопроекту, гостро критикує його з трибуни. Натомість вся фракція ЛДПР голосує "за".

Новим головою Верховної Ради буде або Ян Табачник, або Тетяна Засуха. Про це повідомляє конфіденційне джерело з Адміністрації Президента. Якщо ви не вірите, то чому ведетесь на відставку Литвина? Ніхто ніколи сам не віддає владу. Це наркотик, з якого неможливо зіскочити власними силами. Просто Новоград-Волинський виборчий округ не зрозуміє проросійського спікера. Литвин у відставку не піде. Принаймні тому, що знає про те, що у наступному скликанні така посада йому не світить. А так хочеться...

А тут раптом підступні регіонали в кращих традиціях кидал 90-х поставили під сумнів навіть рядове депутатство Володимира Михалича, змусивши його відважно виправдовуватися перед виборцями україномовної Житомирщини.

Символічно, що на акції "об...ної опозиції", яка робить вигляд, що захищає мову, здавши її в парламенті, сьогодні з'явився Давид Важаєвич Жванія. Він голосував за антиукраїнські Харківські угоди, але це бізнес-партнер Миколи Мартиненка, тому не буде нічого дивного, якщо ми побачимо в списку "опозиції" і Давида Важаєвича.

Не виключаю, що завтра на акції "захисту" української мови з'явиться і "наш Жириновський" - Литвин.

А якщо якимось дивом він, все ж, складе повноваження спікера, то, вочевидь, буде оголошеним єдиним кандидатом від КОДу по Новоград-Волинському виборчому округу. Агітуватимуть тоді за нього (між собою, як завжди, спілкуючись російською) Арсеній Яценюк і Олександр Турчинов, розповідаючи про кришталеву чесність Володимира Михалича, про справедливість, за яку він бореться, про його любов до всього українського, про те, що саме Литвин зможе відібрати Межигір'я і визволити Тимошенко.

Які претензії можуть бути від виборців? Чим наш Михалич гірше, скажімо Волкова - кандидата від КОДу на Сумщині, який був директором парламенту за Кучми і на минулих виборах на з'їзді свого блоку "КУЧМА" з трибуни заявив: "БЮТ в Луї Вітонні, а народ, пробачте, в ган...ні".

Народ справді там, де каже Волков. Бо вірить таким, як Яценюк.



Андрій Лозовий, 

заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Литвин,Яценюк,Турчинов,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Жириновський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.