Мовноозабоченість як симптом передвиборчої лихорадки.

05 липня 2012, 18:23
Власник сторінки
громадянин
0
374

Чого хотіли досягти регіонали мовним законопроектом? Умаслити Путіна? Підбадьорити своїх виборців на Сході? Зробити крок до мовковсько-євразійського ярма? Мабуть, і те, і друге, і третє.

Та все ж, здається,  що головна мета цього вкидання мовного питання інша. Схід і захід об*єднались у ненависті до наперсточників-покращувачів, що за два з половиною роки нещадно пограбували Україну. Один Фірташ вивів на Кіпр цілий річний бюджет держави. Зубожіння відчули всі. Як і нищення демократії та нехтування думкою і інтересами людей.Плюс небувалий сплеск патріотизму визвав футбольний чемпіонат. По вісй країні, в Одесі і Донецьку люди місяць ходили і їздили під жовто-блакитним прапором.
   Йти на вибори при такій єдності жадаючого кращого життя народу шлеперам було дуже незатишно. Їм нічого доброго не світить перед єдиним фронтом розлюченого обкраденого народу.  Тому запустили план "В". Тобто вонючку.  Народ, який  нарешті знайшов спільну мову і визначив своїх ворогів,треба розсварити.
   А спосіб уже перевірений : по мові виходить якраз 50 на 50, золотий переріз. От і запустили. Згадали в чергове Макіавелі: хочеш владарювати - розділяй. Підтвердження цього - небачені натовпи провладних "рускоязичних" тролів, розкручуючих висмоктаний з пальця конфлікт. Явно за вказівкою. І на чолі з головним потерпілим від утисків російської мови - Азаровим. Він навіть мовну інвалідність отримав від цих утисків. Головне, з місця звинуватив у утисках прав половини населення...опозицію!  Справжня тактика регіоналів: справжній злодій гучніше всіх кричить "держи вора!". Верх цинізму і віртуозна наперсточна техніка: змахлювать і тут же бити в морду довірливого лоха, звинувативши в шахрайстві і непорядності.
Тому мусим зберігати спокій і не ввязуваться у суперечки з російськомовними. А роз*яснювати їм підлий план злодійської влади, що хоче розвести і весь народ, як котят(цитата).Обманом стравити братів на притягнутому за вуха мовному питанні. Заставити чубитись львівян і донеччан між собою, а не з обікравшими тих і інших лжеурядовцями - злодіями.
   Протестувати проти розколу країни, проти підриву основ державності треба, і якнайрішучіше. Треба висловлювати своє відношення до цієї з дозволу сказать влади. Виходити на протести. Плювати на наглі рожі на бігбордах і за порадою прем*єра братись за лопати. Тільки берегти як зіницю ока єдність у бажанні кращого життя у незалежній європейській державі між громадянами сходу і заходу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.