Ну дуже хоче

06 липня 2012, 09:14
Власник сторінки
Журналист
0
365

Що спонукало Голову ВР подати у відставку?

     Що спонукало Голову ВР подати у відставку?

        Відомо, що Литвин знову хоче до ВР. Балотуватися вирішив у Новоград-Волинському виборчому окрузі. Саме тому, питання укр. мови для нього дуже важливе.  Отже, знову закрити очі на ганебне голосування та прийняття в незаконний спосіб такого «творіння» (законопроект про мови) сильно знизило би його шанси знову потрапити у парламент. «Що робити» -  подумав він. «Тікати» - одразу промайнуло в голові. Як добре, що вести пленарні засідання може і Голова, і Перший заступник, і заступник Голови.

          Але ж підписувати прийняте «творіння» все одно Голові. Шаг другий. Відставка. Ого, яке несподіване рішення. Бо в ВР за всі закони голосують мушкетери й ні разу не було такого резонансу. Навіть, коли діяла пряма норма Конституції України про призначення виборчого процесу, НІ ОДИН  ДЕПУТАТ так не голосив!!!

         Чи піде Литвин у відставку дізнаємося сьогодні. Особисто я думаю, що він все прорахував. Два шляхи й обидва вигідні:

1. Депутати голосують за відставку. У Литвина з’явиться поле для піару та підготовки до виборів. Звичайно, що «перетиратися» буде лише останнє незаконне голосування й ніхто не згадає, що вже більше чотирьох років майже всі закони прийняті в такий спосіб.

2. Якщо не проголосують й підуть на канікули, то він має право залишитися  Головою, якщо сильно не буде упиратися.

      А може це був нервовий зрив?

            «Що робити?» - подумав він. Але в  голові запаморочилося и він просто пішов з зали.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.