ПІД «УКРАЇНСЬКИМ ДОМОМ» ЗНОВУ ГОЛОДУЮТЬ.

07 липня 2012, 10:10
Власник сторінки
0
405

АКЦІЯ ПРОТЕСТУ ТРИВАЄ.

     Станом на ранок  7 липня під стінами Українського дому залишається близько 100 захисників української мови. Люди не розходяться, не дивлячись на оголошення представниками опозиції про завершення акції. Близько 7.00 годин міліція витіснила протестувальників від входу та зі сходів  Українського дому на площу перед будівлею.

Зараз до мітингувальників приїхала виконавча служба та зачитує про заборону проводити мітинги на території всього Хрещатику та під адміністративними будівлями.

     Як повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела «Заборона проводити мирні демонстрації – перший крок до диктатури.»

Як стало відомо, п’ятеро мітингувальників , що не погодились закінчувати акцію, наново оголосили безстрокове голодування.

     Також Р. Секела закликав  людей приходити під Український дім та продовжувати відстоювати своє право розмовляти українською мовою. Зокрема він наголосив «Не дивлячись на провокації опозиції, боротьба продовжується. Ми хочемо розмовляти українською мовою та стоятимемо тут доти, поки не відмінять цей ганебний закон.»

Прес-служба ВК «Наступ».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.