Європейська: день другий. Дівчина на захисті мови.

07 липня 2012, 13:41
Власник сторінки
0
424
Європейська: день другий.  Дівчина на захисті мови.

Знаєте, що страшно? Коли починається тиснява, всі рушать стримувати беркут, а ти тулишся до стіни, бо у тебе об’єктив і 55 кг ваги, які беркут аж ніяк не спинять

Знаєте, що страшно? Коли починається тиснява, всі рушать стримувати беркут, а ти тулишся до стіни, бо у тебе об"єктив і 55 кг ваги, які беркут аж ніяк не спинять. І отак стоїш кілька хвилин, страх розливається тілом. Згадуєш нарешті, що ти дівчинка і хочеш додому. Але лишаєшся.

На наступній атаці беркута лізеш вже ближче, намагаєшся як не взяти участь, то хоч познімати. Сльозогінний газ. Затримуєш дихання, вибираєшся. Хлопці розбігаються, очі червоні, сльози ллються. Всі шукають води, щоб промити обпечені очі, замотують обличчя. Ти кашляєш, бо наковталась того газу. Дере горло, пече обличчя. Добре, що були великі сонцезахисні окуляри. Знаходиш своїх. Вигляд у них жахливий. Виродки ті, що труїли їх газом.

А потім знов блукаєш поміж люду, слухаєш, фотографуєш. Підсмажуєшся на сонечку. Намагаєшся не згадувати про той хвилинний напад страху.

Ходити на мітинги не страшно. Страшно тільки відчувати власну слабкість.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: українська мова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.