ОДЕСЬКІ ПІДПРИЄМЦІ ВИМАГАЮТЬ ВІДМІНИТИ КРІПОСНЕ ПРАВО

09 липня 2012, 07:25
Власник сторінки
0
538

Підприємці Одеських ринків розпочали безстрокову акцію протесту проти захоплення депутатами Партії Регіонів місцевих ринків.

 

       Сьогодні об 11.00 на площі перед центральним офісом Партії Регіонів в Києві (вул. Липська, 10)  зберуться підприємці Одеських ринків «Малинівський» та «Куяльник» та розпочнуть безстрокову акцію протесту проти геноциду дрібного бізнесу «Азаров відповідай за базари!».

Організаторами акції виступили Одеський обласний осередок ВК «Наступ» та ряд профспілкових організації семи ринків Одеси.

       Підприємці Одещини разом з активістами ВК «Наступ» вимагатимуть від голови Партії Регіонів М. Азарова  вплинути на ситуацію з незаконною приватизацією ринків  Одеси його однопартійцями і  депутатами міської та обласної рад.

Страйкарі вимагатимуть відмінити в Одесі кріпосте право, встановлене Партією Регіонів.  Азаров повинен вплинути на своїх соратників, котрі складають 70% депутатського корпусу Одеської міської та обласної рад. Зокрема, підприємці заявляють, що земельні ділянки, на яких розташовані ринки хочуть незаконно відібрати.

Приміром, державний акт на земельну ділянку під ринком «Куяльник» виготовили менш ніж за місяць, при тому, що  зазвичай така процедура триває майже рік. Також мітингувальники вимагають скасувати розгляд на сесії Одеської міської ради питання щодо приватизації земельної ділянки під ринком «Малинівський» на користь члена  Партії Регіонів, радника президента Клімова Л.М.

Зараз на підїзді до Києва автобуси з підприємцями зупинило ДАЇ та не пускає для проведення акції.

   Нагадаємо, що одним із головних передвиборчих лозунгів Партії Регіонів в Одещині було повернення ринків в комунальну власність міста та можливість вільно торгувати на них місцевим підприємцям. Натомість, за чотири роки  своєї  діяльності в Одесі відбулася тотальна приватизація ринків членами провладної партії.

Організатори запрошують журналістів прийти на акцію протесту одеських підприємців.

Контактрі телефони організаторів:

048 78 77 846 – Євген Ігорович.

067 314 44 05 – Руслан Михайлович.

 

Прес-служба ВК «Наступ».

 

Прес-служба

Всеукраїнського комітету «НАСТУП».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.