Голодуючий під Українським домом Руслан Секела викликає Вадима Колісниченка

11 липня 2012, 16:17
Власник сторінки
0
572

Один із голодувальників під «Українським домом» Руслан Секела заявляє, що кидає виклик Вадимої Колесніченку щоб публічно його покарати за антиукраїнський закон про мови.

 «Маститий «король українофобії» Колесніченко всією своєю діяльністю постійно відкрито принижує честь та гідність усіх етнічних українців, а особливо він з лютою ненавистю відкликається про галичан, буковинців, волинян та закарпатців. Жителів цих областей України він називає «мракобесами», принижуючи працьовитий люд цих регіонів та заявляє, що їх годують офіси з Донецька. Будь-яка згадка про незалежність України у нього викликає дику, незрозумілу агресію. Він сприймає дуже боляче те, що Україна здобула незалежність. Українську мову він відверто називає «відрижкою частини України», а його скандальний «Закон про засади державної мовної політики» є антиукраїнським і по своїй суті є підґрунтям для введення в Україні другої державної мови. Він спрямований на розкол держави та спровокував в Україні хвилю протестів наукової еліти, усієї інтелігенції, студентства і усього прогресивного люду» - заявив Р. Секела . Також Р. Секела додав «Розуміючи, що п. Колесніченко не зупиниться в своїх нападках на мій український народ та мою мову, розуміючи, що ця персона нівечить дитячі душі школярів та студентів, я публічно викликаю п. Колесніченка на поєдинок у формі бою кулаками Поєдинок повинен тривати аж до втрати одним із учасників усіх сил. Якщо п. Коліснеченко запропонує якусь іншу форму поєдинку. Я погоджусь.Якщо Колісниченко справжній мужчина, він прийме виклик».  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.