Діма Коляденко освідчився в коханні... самому собі

12 липня 2012, 09:30
Власник сторінки
журналіст
0
476

У новому музичному кліпі "Секрет"

Те, що Діма Коляденко неабиякий нарцис, відомо давно. Це видно з того, як він поводиться. В тому числі і перед об'єктивом камери. Шоумен не приховує палких почуттів до самого себе.

Рік чи два тому (може більше, може менше) Діма почав співати. Самозахоплення власною персоною звісно ж перейшло і в пісні. В одній з них, присвяченій світлому образу виконавця, приспів складався з багаторазового повторення його імені й прізвища: "Діма-а-а, Діма Коляденко... Діма-а-а, Діма Коляденко" і так далі.

Відеоряд нового музичного кліпу на пісню "Секрет" цілком і повністю складається з Діми Коляденка. Камера ані на секунду не відривається від виконавця, який блукає серед зелених насаджень, щось співаючи на тему "люблю". Мабуть дійство знімалося в якомусь парку. Скромно але, без смаку.

Безмежне самомилування Діми Коляденка вже давно ні для кого не є секретом і починає задовбувати. Але що занадто, то, як відомо, не здраво. Може це якийсь розлад і без тями закоханому в себе варто звернутися за допомогою до психоаналітиків? Разом з відеокліпами. На підтвердження діагнозу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.