РЕГІОНАЛИ ГОТУЮТЬ ПРОВОКАЦІЮ ПІД «УКРАЇНСЬКИМ ДОМОМ»

15 липня 2012, 15:09
Власник сторінки
0
351

Партія Регіонів бажає за будь-яку ціну припинити акцію протесту під "Українським домом".


                  Як стало відомо активістам ВК «Наступ», в даний момент в  центральному офісі Партії Регіонів, що на Липській 10, відбувається тренінг  групи прибічників проросійської  ідеології  для здійснення   ними провокації проти  захисників української мови, що зосередилися біля «Українського дому».

Всі ці люди пройшли відповідну підготовку та мають досвід проведення різного роду антиукраїнських акції. Відомо також, що акцію регіонали мають провести вже найближчим часом та для реалізації плану усунення з-під «Українського дому» мітингувальників за мову  спровокують приїзд правоохоронців і міліції.

              Як повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела «Нам достовірно не відомо як саме регіонали здійснюватимуть свою провокацію, але ми точно знаємо, що їхні дії спрямовані на ліквідацію наметового містечка та ескалацію конфлікту навколо мовного питання і знищення «території волі», котра не вигідна ані владі, ані опозиції.»

             Зважаючи на дану інформацію, ВК «Наступ»  звертається з проханням  максимально мобілізувати всі свої ресурси і дати гідну відсіч антиукраїнським силам.

 

 Прес-служба ВК «Наступ»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.