«Національна спілка художників «кришує» квартирну аферу»

18 липня 2012, 08:09
Власник сторінки
0
450

НСХУ хоче заробити на новеньких квартирах в історичній частині міста.

        За ініціативи Всеукраїнського комітету «Наступ» в четвер, 19 липня 2012р. о 13.00 на Львівській площі відбудеться пікетування Будинку художника мешканцями Вітряних гір і селища Шевченка. В акції протесту також візьмуть участь випускники та аспіранти Національної академії мистецтв та архітектури.              

       Мітингувальники разом з активістами вимагатимуть припинити незаконне будівництво комплексу 25-поверхівок на околиці Пуща Водицького лісу, замовником якого є правління Національної спілки художників України. Керівництво НСХУ дозволило невідомому забудовнику зносити старі будинки та художні майстерні, розташовані поруч, запевняючи, що на їхньому місці буде збудовано новий житловий масив з новими художніми студіями. Однак, протестанти вважають, що НСХУ хоче заробити на продажу від нових квартирах, а про майстерні ніхто потім навіть не згадає.

         Як повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела «Київська адміністрація запевняє, що не видавала дозволів на будівництво багатоповерхівки, а отже – інвестор діє незаконно, рейдерським способом захоплюючи територію».

      Також стало відомо, що вандал – забудовник вирубав понад сто дерев та постійно посилює охорону будівельного майданчика.

       Р. Секела звертається до журналістів та представників ЗМІ долучитися до пікетування, з тим, щоб зупинити рейдерське захоплення історичної частини Києва.


Телефон координатора: +38 067 1154 196 – Роман. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.