За діями Москви з Кавказьких гір спостерігатиме Степан Бандера

21 липня 2012, 16:05
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
595
За діями Москви з Кавказьких гір спостерігатиме Степан Бандера

Грузинська влада з розумінням ставиться до українських героїв, оскільки в 1920-40 роки грузини самі пережили тортури і репресії режиму «совєтов» проти національної інтелігенції.

На російсько-грузинському прикордонні, при успішному підкоренні піку гори, вершині присвоять ім'я Степана Бандери.

Грузинська влада з розумінням ставиться до українських героїв, оскільки в 1920-40 роки грузини самі пережили тортури і репресії режиму «совєтов» проти національної інтелігенції. Акція, яку підтримала Грузія, розкриває те, що не тільки Західна Україна пошановує боротьбу під проводом великого провідника визвольних змагань С. Бандери, але і ті народи, які є жертвами і свідками тоталітаризму червоної Москви. Йде час, навколо нас все змінюється, але в генах московської влади залишилась ненависть до інших народів. Тому навіть у двадцять першому столітті Україна і Грузія не позбулись «уваги» з боку Росії. Москву не влаштовує неконтрольований сусід, тому вона узурпувала український парламент шпигунами і агентами ФСБ. Куди дивиться Головне управління розвідки (ГУР)? ГУР дивиться на Саламатіна Д.А. - Міністра Оборони України, котрий за національністю росіянин і до 1999 року був громадянином Російської Федерації. В той самий 1999 рік Саламатін отримав громадянство України. Під благословенням московської влади Саламатін починає фізичні розправи над народними депутатами, навіть постраждав директор Державного крупного підприємства "Термохолод". Цікаво?, але не дивно, оскільки в 1991 році, здобувши Незалежність, Україна не зробила люстрації. Маємо наслідки… Грузія, ведучи боротьбу проти сучасних московських агентів, зазнала великих втрат в 2008 році. Росія втрутилась у конфлікт на стороні південноосетинських сепаратистів та ввела війська, в тому числі танкові бригади, на територію Грузії, піддала бомбардуванню грузинські міста, порти та військові об'єкти. Військові дії поширилися далеко за межі Південної Осетії на інші міста Грузії.

Побратимство між народами України та Грузії зародилось з давніх часів і до наших днів. Побратимство зміцнюється спільним ворогом – Москвою, або, як вони себе називають, «старшим братом». Аналізуючи дії «старшого брата», стає зрозумілим, що зовсім і не брат, а як що і брат, то молодший невдячний переросток. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.