Віднімати і ділити – це моя професія з 1996, - адвокат Вадим Хабібуллін

27 липня 2012, 08:57
Власник сторінки
0
512
Віднімати і ділити – це моя професія з 1996, - адвокат Вадим Хабібуллін

…у своїй діяльності та у питаннях гонорарів адвокат В.Хабібуллін враховує, що це є не тільки джерелом заробітку, а й має важливе соціальне значення…

Віднімати і ділити – це моя професія з 1996, - адвокат Вадим Хабібуллін

 …у своїй діяльності та у питаннях гонорарів адвокат В.Хабібуллін враховує, що це є не тільки джерелом заробітку, а й має важливе соціальне значення…

 Враховуючи існуючу фінансову кризу та наявність рекордної кількості компаній та людей, які стоять на грані дефолту (БОРГИ) через фінансову кризу, що поглиблюється – маю честь нагадати про головну й переважну правничу спеціалізацію адвоката Вадима Хабібулліна.

 Адвокат Вадим Хабібуллін практикує на ринку спеціалізованих правозахисних послуг (БОРГИ - БАНКРУТСТВО) з 1996 року у справах:

 (1.) Правозахист кредиторів та боржників (акціонерів, інвесторів, власників);

 (2.) Досудове врегулювання (спорів, боргів, конфліктів);

 (3.) Борги (стягнення, захист);

 (4.) Виконавче провадження (виконання рішень судів, інших органів, Державна виконавча служба України, Державні виконавці);

 (5.) Банкрутство (неспроможність, судові процедури банкрутства);

 (6.) Ліквідація компаній (припинення юридичних осіб, добровільна та примусова);

 (7.) Арбітражні керуючі (розпорядники майна, керуючі санацією, ліквідатори);

 (8.) Корпоративні конфлікти (засновників, учасників, акціонерів, інвесторів, власників, зацікавлених осіб господарських товариств);

 (9.) Антиколлектор.

 (10.) та деякі інші, за бажанням Клієнтів…

 Крім того, у своїй правничій діяльності та у питаннях гонорарних відносин адвокат Вадим Хабібуллін завжди враховував, що надання правничих (правових, адвокатських, юридичних) послуг є не тільки джерелом заробітку, а й має важливе соціальне значення, є однією з головних гарантій належного рівня захисту прав, свобод та законних інтересів фізичних і юридичних осіб - намагався знаходити можливість надання пільг (суттєвих знижок), при визначенні обґрунтованого розміру гонорару деяким категоріям фізичних та юридичних осіб.

 І саме тому, адвокат Вадим Хабібуллін протягом своєї правничої діяльності практично завжди приймав громадян безоплатно і тільки у разі реальної необхідності залучення до виконання доручень Клієнтів, при визначенні обґрунтованого розміру гонорару до уваги брав: обсяг часу і роботи, що потрібні для належного виконання доручення; ступінь складності та новизни правових питань, що стосуються доручення; вірогідність того, що прийняття доручення перешкоджатиме прийняттю інших доручень або суттєво ускладнить їх виконання в звичайному часовому режимі; необхідність виїзду у відрядження; роль в досягненні гіпотетичного результату, якого бажає Клієнт; досягнення при виконанні доручення позитивного результату, якого бажає Клієнт; особливі або додаткові вимоги Клієнта стосовно строків виконання доручення; характер і тривалість професійних відносин з Клієнтом; необхідність залучення додаткових фахівців з інших питань для вирішення окремих питань при виконанні доручення Клієнта; репутація; тощо.

 Беручи до уваги викладене та вбачаючи потенційну і реальну можливість перебування значної частини бізнесової, підприємницької еліти у статусі КРЕДИТОРА - БОРЖНИКА, чи під КОРПОРАТИВНИМ КОНФЛІКТОМ – повідомляю, що Ви можете у будь-якому випадку розраховувати на мій спеціалізований правничий досвід і мої поради, як і завжди, у безоплатному варіанті та у разі реальної необхідності залучення до виконання Ваших доручень, згодний у кожному конкретному випадку індивідуально підходити до визначення вартості таких послуг (вартості гонорару), максимально йти на зустріч Вашим побажанням і задовольняти їх з лояльним урахуванням найближчого майбутнього для бізнесу не тільки в Україні, а й в усьому світі.

 З великою повагою і сподіванням виявитися корисним,

Вадим Хабібуллін, адвокат

  

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

 Вадим Хабібуллін ® KHABIBULLIN.kiev.ua

 

Вадим Монев'ярович Хабібуллін

Київ, Святошинський район

адвокат, правозахисник, громадський діяч, політик

Хабибуллин Вадим Монэвярович

 

ОСВІТА: Національна юридична академія України ім. Я. Мудрого, юрист. Київський національний економічний університет, магістр банківської справи. Київський національний університет внутрішніх справ, магістр права… ПРОФЕСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ: адвокат, голова "Київської обласної колегії адвокатів", партнер "Агентство з питань боргів та банкрутства". ГРОМАДСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ: правозахисник, громадський діяч, голова громадської організації «Київська міська гільдія фахівців питань боргів банкрутства», член Громадської ради, обраний 2011-2013: при центральному органі виконавчої влади - при Міністерстві юстиції України; при місцевому органі виконавчої влади - при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації); при центральному органі виконавчої влади - при Пенсійному фонді України; при центральному органі виконавчої влади - при Державній податковій службі України; при Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ України в м. Києві (заступник голови Громадської ради); при центральному органі виконавчої влади – при Державній виконавчій службі України (голова Громадської ради).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.