Валентин Наливайченко і його «УДАР» у спину

01 серпня 2012, 13:53
Власник сторінки
Communication group
0
371

Як відомо, 24 травня Валентин Наливайченко склав з себе повноваження голови політради партії «Наша Україна» і… перетворився на так звану політичну «Душечку», яка без найменших докорів сумління

Як відомо, 24 травня Валентин Наливайченко склав з себе повноваження голови політради партії «Наша Україна»  і… перетворився на так звану політичну «Душечку», яка без найменших докорів сумління переходить від одного благодійника до іншого, при тому всіляко поливаючи брудом попередників.

Так,  уже через місяць після того як пан Наливайченко перестав бути «нашоукраїнцем», він раптом  дуже скоро «прозрів» і став  прихильником політичної сили, яка видає себе за об`єднану опозицію, почав переконувати народ, що «створення будь-яких паралельних до об`єднаної опозиції передвиборних сепаратистських проектів є грою на підсилення діючої влади, шкода, що у цій нечесній грі використовується національно-демократична та патріотична ідеологія» - так він прокоментував інформацію про створення виборчого об`єднання  на базі «Нашої України».

Звичайно, що кожна людина (і політик у тому числі) мають право на свою думку. Проте насторожує те, що так міркувати пан Наливайченко став якраз напередодні виборів до Верховної Ради України. І тут само собою напрошується питання: що, раніше він не знав   політраду якої партії очолює?  А тут раптом пану Наливайченку відкрилася вся правда. Чи, можливо, він страждає важкою формою амнезії?  Ну раптом забув зовсім усе, що з ним було до того, як він виголосив цю тираду. Насправді ж  хвороба колишнього голови політради «Нашої України» набагато серйозніша і досить задавнена. Йдеться про зрадництво і перебіжництво з одного політичного табору до іншого. Ця хвороба понад триста літ тому вразила прибічників Івана Мазепи і призвела до політичного устрою в Україні, який історики згодом назвуть добою Руїни.

Вірус зрадництва і перебіжництва виявився на диво живучим, він століттями передається українцям із покоління в покоління. Вражений цим вірусом, пан Наливайченко тишком-нишком полишив лави  партії Ющенка. Заступник голови політради «Нашої України» Валентина Королькова зазначила, що було б гідно, якби екс-голова політради партії прийшов на засідання політради і озвучив свої наміри, а то він почав відразу із заяв у пресі. На її думку, це позиція слабої людини, сильний політик не приховував би своїх намірів.

Проте, схоже, пану Наливайченку, як то кажуть, як з гуся вода. Він уже добре засвоїв правило виживання… серед вовків. Говорити одне, робити – інше, все на світі продається й купується. Інакше як тоді пояснити те, що, виступаючи на Всеукраїнській прощі у Зарваниці, що на Тернопільщині, перед патріотами, членами  організації «Тризуб»  Валентин Наливайченко виголошував полум`яні промови про те, що віра без дії є мертвою, що ми живемо в тяжкий час, час руїни в нашій державі, подолати яку, звичайно, можуть лише справжні патріоти України,  і все в тому ж дусі. А тоді раптом у пресі з`являються повідомлення про те, що Валентин Наливайченко вступив до партії  "'УДАР". А її лідер Віталій Кличко заявляє, що Наливайченко «людина професійна, зі світоглядом та баченням майбутнього України, які збігаються із нашим».

У зв`язку з цим хочеться запитати у пана Наливайченка: то коли ж ви були щирим, коли виголошували промову в Зарваниці, чи коли вирішили вступити в партію Кличка? Адже домовленість Наливайченка з "УДАРОМ" є нічим іншим як ударом у спину не лише його рідній партії «Наша Україна», а й усім національно-демократичним силам.

Та колишній голова політради партії Ющенка, найшвидше, думає зовсім інакше – на шляху до  своєї мети – стати депутатом Верховної Ради України – всі засоби прийнятні (мається на увазі зрада та перебіжництво).
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.